Minden nyáron egy hetet töltünk a gyerekek nélkül.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
kicsit meg nonek, es mentek megint egyutt;D
Úgy legyen😇
Nekünk mindig a gyerekek voltak/vannak az első helyen.
Egymással is törődünk természetesen, a kettő nem zárja ki egymást😉.
Gyerekként sosem voltunk nyaralni.
Négyesben csak temetésre és lakodalomba mentünk és a földekre dolgozni.
Nincs emiatt rossz érzésem, a mi életvitelünk ilyen volt, ebben nőttünk fel.
Mezőgazdaság és állattartás.
Nagyszülőknél sem voltam soha, mert Anyu htb. volt egész életében.
Mi is max. 1-1 délutánra vittük ki a gyerekeket kis korukbam a tanyára, ha kettesben mentünk vacsorázni vagy moziba.
Mikor nagyobbak lettek, akkor vittük őket mindig magunkkal.
Ha betegek voltak, akkor előfordult, hogy Anyu bejött vigyázni rájuk, mert az akkori munkahelyemem nem dijazták ha tp-re akartam menni a gyerekek miatt. De zömében a párom maradt otthon velük.
Életem legboldogabb 6 éve volt, mikor itthon voltam velük gyesen🥰
Imádtam minden percet, még akkor is, ha a WC-n sem hagytak békén😃
en orokke irigy leszek a szuleimre.
1. egyutt vannak az egyetemi it's
2. Minden evben elmennek hawaiozni a regi egyetemista parokkkal. (3 fiu petrol, 3 csaj szegedrol, es mind egyutt van. a gyerekeik meg mi egyutt homokozoztunk meg lettunk tinik)
jol teszitek. a tesomek is lepsszoljak minden evben a kolykokjet meg az allatokat legalabb egy fel hetre.
en most egy kicsit parkolon vagyok, de kicsike nelkul is kell a kiruccanas, hogy ne robbanjon fel az agyam
Az én fiam csak akkor volt nélkülem amikor dolgoztam. El se tudtam volna képzelni hogy elmenjek nyaralni, és furcsa számomra hogy mások jól elvannak a gyerek nélkül is. Minden gondolatom körötte fogna ha nem vihetném magammal. Így éreztem.
Jooevával értek egyet. Gyorsan felnő a gyerek, vétek kihagyni egyetlen együtt tölthető percet is.
Fontos a kettesben töltött minőségi idő...
De.
Nagyon hamar felnőnek és ki kell használni minden lehetöséget, hogy együtt lehessünk, ameddig ők is akarják.
Mi idén megyünk először nyaralni nélkülük...egyik szemem sír, a másik nevet.
Sajnálom, hogy nem lesz közös az élmény így, de be kell látnunk, hogy már nagyok (18 és 21) és nagyon eltérőek az igényeink.
Örülök is, mert ez amolyan második nászút lesz így kettecskén😊
További ajánlott fórumok:
- Kisgyermekes szülőket kérdeznék, hogy miért nem adnak a gyerekek fejére sapkát nyáron?
- Látszatházasság a gyerekek miatt minden áron! Van értelme?
- Székletlazításról mindenféle tippek ötleteket várok, kinek mi válik, be gyerekeknél. . .
- Miért nem engedik a mai gyerekeket unatkozni? Nyáron abból...
- Szórványban oktató tanítónők! 2 hétig tartó nyári TÁBOROKAT vállalnátok, ha az utazáson kívül mindent állna a tábor nektek és a gyerekeknek?
- Esküvőre gyerekek - mindenki hazamegy tízkor?