Milyen volt a napod? (egyszavasok)
Pocsék volt.
Már reggel a plafont verte a vérnyomásom,ami aztán egy hosszantartó és igen látványos orrvérzésben csúcsosodott ki.
Az utána következőről sem tudok jót írni,alig vártam,hogy este legyen-most este van,és nem tudok aludni...:(((
Én a búfelejtőnek elnevezett barátomnál aludtam, vagy legalábbis próbáltam aludni, de nem tudtam, ezért reggel nagyon-nagyon álmos voltam, fájt minden tagom...
aztán jól telt a napom, mert Ő (a másik, aki igazán kell nekem) felhívott, és amúgy a munka is remekül ment. Annyi a rossz, hogy késő estig dolgozom, és már megint nem fogom kialudni magam.
Ha este senki sem teszi fel neked ezt a kérdést, és Neked jól esne valakinek elmondani, hát itt vagyunk Mi Neked:
Az én mai napon nagyon átlagos női nap volt. Ma sehová sem kellett mennem, így csináltam egy jó nagy takarítást, finom ebédet főztem, muffint és pogácsát sütöttem. Szóval minta anya és feleség voltam. Eddig!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen napod volt ma? Meséld el minden búdat és bajodat...
- Milyen JÓ történt a napodban?
- Írd le miért örülsz most, miért vagy szomorú, mi volt a jó vagy rossz a mai napodban, mit érzel? Lehet oldalakat is írni. :)
- Amilyen a mai napod, olyan lesz az egész éved!
- Mondd el milyen napod volt ma!
- Milyen zeneszámokal indul jól a napod?