Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sajna még nem ,szerintem holnap
Sziasztok! Pest megyèben meghozta a postás az ápolásit! Üdv Mihály!
Üdv! Vas Megyében kapott vki ápolásit?
Sziasztok. Elképedve olvastam, hogy Fejér megyében nem Mindenkinek volt számlán az ápolási hétfőn, 28.-án.Pedig 25.-én pénteken elutalták. A Fogyatékossági támogatást is tegnap hozta a postás. További Szép Délutánt ( amennyire szép lehet) Kívánok Minden Kedves Fórumozó Társamnak, és Kedves Családjának. üdv: Ancsa ui.: Akiknek nem volt hétfőn számlán Fejér megyében az ápolási, talán a bankot, melyhez tartoznak kéne megkérdezni, " hátha ott a bibi".
Köszi akkor az holnapra a számlán van !
Sziasztok.Borsod megye,ápolási nincs még a számlán.De sztem csak Péntekre várjátok,legjobb esetben.Szép napot mindenkinek
Sziasztok !
Bács-Kiskun megye ápolási tudtok rola valamit?
Hello
Szolnok megyek ( Tiszaföldvár ) kiemelt ápolási még mindig nincs a számlán.
Azok a szülők, akik 20 évig folyamatosan kapják nagyon súlyosan fogyatékos gyermekük után az ápolási díjat, jogosultak lesznek nyugdíj-kiegészítésre,
mondta el a csütörtöki kormányinfón Lázár János. A kormány felmérése szerint néhány ezer olyan család van, ahol legalább egy gyerek olyan nagy mértékben sérült, hogy javulásra nincs esély, vagy az egészségi állapota folyamatosan romlik.
A szülők arra szánják az életüket, hogy a gyermeküket ápolják, emiatt nem tudnak elmenni dolgozni.
Jelenleg 500 olyan ember van, akik megfelelnek a feltételeknek, és eljutottak a nyugdíjkorhatárig, miközben ápolási díjat kapnak. Az ápolási díj után járó nyugdíj 50 ezer forint körül van, a kormány ehhez az összeghez ad további 50 ezer forint nyugdíj-kiegészítést havonta. Ez néhány 100 millió forintos terhet fog jelenteni a költségvetésnek – ismertette az új rendszert a miniszter.
Szia akkor ez azt jelenti holnap kapjuk meg? Köszönöm
Borodban 5 díkéig ide ér az ápolási hivtam a hivatalt.
Többieknek akiket érint: Budapestnek mai napon utaltak. Megkérdeztem a Kormányhivatalt. Akkor így lehet kalkulálni vele.
Szabolcs megye, OTP, semmi. :(
Szervusztok. Most írok először.A lányommal vagyok otthon ápolásin súlyosan fogyatékos. Érdeklődnék,elértem a nyugdíj korhatárt, a nyugdíj mellett jár e az ápolási? Köszönöm Anna
Sziasztok. Fejér megyében kapott már valaki?
Sziasztok Szeged takszöv rajta van szép napot mindenkinek
Sziasztok!Nógrádban rajta az ápolási.
Szegvár/ Csongrád megye ápolási a számlán. Szép napot!
10468. l-tomasz .......szia borsodban?
Jó reggelt Szeged ápolásidíj és fagyatékossági járadék a számlán! További szép napot!
Most néztem netbank rajta!
sziasztok boesoodban van e?
Jó reggelt! Netbankot néztem debrecen ápolási díj rajta a számlán. További szép napot!
szép jó reggelt mindenkinek hajdú takarékról tud valaki valamit.További szép napot.
Jó reggelt szolnok megyéröl tudtok valamit?
További ajánlott fórumok: