Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Colnet köszönöm szépen mert egyszerűen nem értem ezt a hölgyet megirnám hogy miket kérdezet de azt privátba mert nevetcséges amit kérdezet .
Meg kell várni a határozatot.
Aztán meg ha elutasították be kell adni a fellebbezést.
Nekem sem így született a fiam. 7 éves volt amikor elindult a lavina. Szemész azonnal neurológushoz küldött, hogy agydaganata van. Ellenségemnek sem kívánom azokat a napokat!
Most 14 éves, szemüveggel jó esetben 0,5 a vízusa. Nélküle csak árnyakat lát.
Jött egy "szakértő" és megállapította, hogy a Látásvizsgáló Bizottság szakértői véleménye nem ér semmit. 😞 Ez van.
Na igen! De ő lehet úgy született sajnos.... Nekem az egészben az a bosszantó, hogy egy évre fel emelte, amit nem kért senki, most meg sokkaktól vissza veszi, holott ugyanazt csináljuk a gyermekünkel ápoljuk! Gondozuk! Magukra nem hagyhatjuk!! Tehát nem tudunk munkahelyen dolgozni! Akkor minek emelték fel... Így is kevés!
Colnet akkor még reménykedjek mert tényleg nem értem hogy valaki 72 százalékos ráadásul rokantságit is kap akkor neki nem jár a gyod 😡
Szia Marika ezt nem értem hogy ez már tényleg hogy működik 😡
Érdekes.
Ami a határozatban fog szerepelni, az a tuti.
Szia!
Az én fiam látássérült. (Mindkét szemére gyengénlátó, látótér szűkület centrális vakfoltokkal, mélységlátása nem jó.)
7 pontot kaptunk. Bizottsági szakvéleményben is szerepel, hogy különös gondozásra jogosult. Egyedül iskolába nem mehet, tisztálkodni, öltözködni, lakáson belül egyedül közlekedni nem tud.
Szakértő megjegyezte, hogy van teljesen vak ismerőse, aki ellátja magát.
Igen azt mondta it hogy jár ma meg hivot hogy nem azért nem értem ezt .
Szia!
Ezt most nem értem..🤔 Volt nálatok a szakértő és akkor azt mondta, hogy továbbra is jár a GYOD? Aztán meg felhívott, hogy bocsi, mégsem?
Sziasztok az én fiam születésétől fogva beteg van szakértői bizotsági 1 fokú szakvéleményem amin mozgásszervi 33százalék Pszihiátriai 58 százalék öszeses szervi egészségkárosodása 72 százalék ebe bene van hogy felülvizsgálat nem szükséges voltak felülvizsgálni azt mondta a hölgy megkapja a gyodot ma hivot hogy mégse szerintetek ez hogy van ha valaki tud segiteni azt meg köszönöm .kata
Sziasztok! Hajdú-Bihar mikor szokott kapni? Most kapom az elsőt.
Sziasztok!Vas megye ápolásit hozta a postás,további szép napot!
Somogy megye :Gyod a számlán. Raiffeisen Bank.
Bocs elnézést tévesen írtam nincs a számlán az áolási Fejér megyébe,másik utalás érkezett. :(
Igen pontosan.Most két gyerekre bruttó 150 000ft amiböl 135 000 kapok kézhez.
Sziasztok Ápolási számlán van Fejér megye!Szép napot mindenkinek!
Szia! Nem mondott semmit, kB 10 percig volt náluk, még a kabátját sem vettete le. Én nem szólhattam bele, a gyerekem kérdezgette miket lát? Fürdés, hogy borotvállozik(/hát az apja szokta /) meg jegyezte, inkább úgy mondanám, hogy a gyodot általában az ágyban fekvő betegek kapják Kétértelmű megjegyzés... Meg kérdeztem határozatot kB mikor kapok, válasz, nem tudja Nem szoktam ítélkezni, de eléggé lekezező volt!
Szia! Köszönöm, hogy megosztottad velem, de neked, a gyodot állapította meg? Ami nettó 90.000 Ft?
Szia :) holnap lesz állítólag !
Üdv!!! A sötét ZALÁRÓL valaki felvilágosítana?! Számlán mikor van/lesz?! Köszönöm előre is.
Sziasztok szabolcsrol tud valaki gyod mikor érkezik köszönöm
Sziasztok Bp....valaki kapott
Szia! Ma utalnak, holnap számlán. Minden hónap első munkanapján utalnak. Januárit karácsony előtt kapjuk meg. Legközelebb csak februárban kapunk.
Sziasztok! Somogy megye, Takarék, ápolási a számlán
én fiam is súlyos fogyatékos autista annyit tud csinálni hogy nagy sután fogja a kanalat és mindent szétlocsolva eszik mégsem kaptam meg teljes körűen korlátozott gondnokság alá helyezést indított a pszichiáterünk
Békés megye, OTP, GYOD a számlán!
Sziasztok. Komárom esztergom megyéről tud valaki mikor kapjuk? Én még nem kaptam.
További ajánlott fórumok: