Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia! Nem kaptam még semmit...de én nem is kérdeztem senkitől sem,majd csak jön valamikor :)
Határozatba azt írták,hogy minden hónap 5.-éig utalják az ápolási díjat! Tehát ezt a határozatot augusztus végén kaptam meg,azért vártam most jónap elején a pénzt! Augusztus 2.-a óta vagyok ápolásin határozat szerint! 77ezer párszáz forint-ot várok de még semmi....valószínű,hogy majd október elején kapom meg már!
Ha ki lett utalva hogy nem kaptad meg? Lenyúlta a postás néni? :D
Meg mióta írjuk a szépet X-el. :D Azért álljon már meg a világ...
Ez ha nem tünt volna még fel, gyodos fórum. :D De lesz, ha tudjukki megígérte akkor biztosan. :D
Xep napot..nem tudja valaki lesz dupla kozmunka penz?
Szia megkaptad végül?nekem azt mondtàk juliusban adtam be a papirokat hogy a potkifizetessel a het elejen megkapom ugyhogy ma mar varom
Sziasztok! Már megkaptam a határozatot,és ki is utaltak 2havi ápolási díjat,viszont még ma sem kaptam meg! Akkor már ne is várjam majd csak jövőhónap elején? Egybe a 3havit?
Szia. Nincs hóközi utalás.
Sziasztok. Hó közi utalás van gyod-nál? Köszönöm.
Szia.
Nekünk is elvitte az orvosi papírokat, majd a hivatal visszaküldte postán. (nem a határozattal) S itt nem mondanak senkinek semmit az eredményről, mert nem mondhatnak (itt!)
Bár azt nem értem milyen papírokat vitt el, innen nem vitt el semmit. Lehet a járásiba küldi, nem? Ott adja le a pontozó papírt. Félreérthettél vmit.;-)
Ide jó sokára, kb. úgy 3. hétre jött. Mármint a papíros része, mert a szakértő az sokkal korabban jott. Ha azt mondta megkapjátok, akkor nem kell izgulni. Ő dönti el szerintem, hogy ki kaphat meg ki nem. Az ellátás addig is jár amíg a határozatot meg nem kapjátok.
Szia!
Nálunk másfél hete volt, semmi papírt nem vitt el. Amit beadtam a kérelemhez annak a másolatai voltak nála. Tavaly január óta kaptam a Gyomor, mivel elköltöztek újra kellett kérelmezte. Nekünk semmi olyant nem mondott, hogy továbbra is jár. Közölte küldik a határozatot 30 napon belül.
Budapesten hozta a postás az ápolásit.
Szia, igen hozta a postás az ápolási! 😀 További szép napot kívánok!
Tudna e valaki segíteni.Ha ma volt a szakértö és azt monta tovàbra is jàr a gyod kb mikor kellene megkapnunk a hatàrozatot?Még anyi hogy elvitte a papirokat azt monta postàn visszaküldi jàrt e igy valaki
Szép napot mindenkinek Azt szeretném megkérdezni hogy Debrecenben kapott valaki ápolásit postán Előre is köszönöm a válaszokat További szép napot és kellemes hétvégét
Nem akarlak elkeseríteni, de ez nem úgy működik, hogy megyek és vásárolok a közgyógyra.
Csak orvos által felírt, gyógyszert, gyógyászati eszközt tudsz a kereted terhére vásárolni, de ha a betegnek szüksége van rá, a szakorvos biztos felírja!
Így már èrtem. Köszönöm szépen a válaszokat! 🙂
Szia!Maga a közgyógykereten lévő összeg csak a felírt gyógyszer, tápszer, kötszer stb.-re használható fel! Azon kívül a közgyógyra lehet szemüveget iratni, gyógyászati eszközöket stb.ezek nem vonódnak le a közgyógy keretből! Ha csak nem változott de kétlem mert inkább elvesznek belőle de mást nem nagyon módosítanak rajta!
Igen? Ès mondjuk digitális lázmérőre? Ezt hogyan vagy hol tudom igènybe venni?
igen.persze.szemüvegre is akár.
Sziasztok! Kisfiamnak van közgyógy kártyája. Elèg sok pènz össze gyűlt rajta. Azt szeretném kérdezni,hogy a gyógyszeren kívül másra is le tudjuk vásárolni?
Szia nem szerintem majd csak holnap lesz postán
Sziasztok! Fejér megyében valaki kapott ma postán?
Sziasztok!
Csongrád megyeiek postán holnap kapnak? Tudja e valaki? Köszi
Sziasztok budapesten jöt már valakinek ápolási
További ajánlott fórumok: