Milyen tünetei vannak a füves cigizésnek? (tudásbázis)
Áááá, írtam eg hosszú monológot, erre elszállt. Akkor most rövidebben:
Azt írod, hogy neked "ez komoly problémát jelent". Rendben, de lehet a fiadnak nem. Egyáltalán tud erről? Először meg kéne hallgatni a fiad véleményét erről a témáról, utána mondani el a sajátod. Amíg fiad nem kér tanácsot, addig támadásnak veheti a segítő szándékodat.
Mióta nem dolgozik a lány, hány éves? Mit csinált előtte?
Egyáltalán mit szeretnél, mit tegyen a fiad? És ha nem teszi, utána mit lépsz? A saját hibáit neki kell elkövetnie.
Alapjába véve jól gondolod, kívülről látni a rossz dolgokat a legnehezebb. Egy beszélgetés segíthet. Azt viszont te tudod, hogy vagy-e olyan viszonyban a fiaddal (szerintem igen), hogy egyáltalán meghallgasson. Mint írtam, arra próbáljatok meg odafigyelni, hogy véletlenül se érezze úgy a szavakból, hogy támadod őt vagy a lányt. Semmiben.
Esetleg, hogy ne érezze azt a fiad, hogy a lány ellen vagytok, lehetne mindkettejükkel egyszerre beszélni?
Amíg a fiad nem akar kilépni onnan, addig nem is fog. Az a lényeg, ha a fiad jön panaszkodni, hallgassátok meg és ha nem is értetek vele egyet, akkor is figyelni kell arra, hogy ne bántsátok meg, amit mondtok neki, azt tanácsnak érezze. Ne legyen olyan érzése, hogy ellene vagytok.
Tudom, ez így elég közhelyes és nem feltétlen egyszerű. Leírva könnyebb. :)
Kinél mi. Okádás ezerrel, klozet el nem engedése pl.
A szerencsések jól érzik magukat.
Gondolom, hogy anyaként ezt nehéz végignézni, mivel az ember a legjobbat akarja a gyerekének. De sajnos ebben neki kell dönteni. Valami miatt fontos neki ez a lány, ha ilyen tulajdonságok ellenére is vele van. Én anyukámnak is azt tanácsoltam, hogy próbálja meg megállni, hogy nem tesz megjegyzéseket a "hölgyre" vagy negatív kritikát, mert attól a pillanattól a tesóm és szerintem a fiad is, úgy érzi, hogy meg kell védeni szegényt. És ez a védelmező szerep esetleg elvonja a figyelmét arról, hogy milyen valójában az akit választott.
De ha jobban belegondolok nekem is volt korábban olyan kapcsolatom akitől anyukámnak égnek állt a haja (most már az enyém is) de akkor úgy gondoltam, hogy nem értenek meg a szüleim, meg ők nem látják, hogy milyen aranyos is az a szarházi… :)
Persze utólag az ember rájön, hogy kivel élt, de ezt mindenki magának tudja csak kiszenvedni.
Próbálj meg valami olyat lépni amit eddig nem tettél… nyiss a lány felé, ismerd meg. És ha látja a fiad, hogy mint védelmezőre nincs rá szükség talán elkezdi látni a valóságot. És még az is előfordulhat, hogy kiderül, hogy nincs nagy gond azzal a lánnyal, csak valahol félrecsúszott az élete és egy kis segítséggel vissza lehet billenteni.
Bocsi kicsit hosszú lett :)
Nem akarlak elszomorítani, de ebben a helyzetben nem sokat tudsz tenni. Nem tudom, hogy mennyi idős a fiad, de ha már felnőtt ember akkor az egyetlen egy dolog amit tehetsz, hogy támogatni próbálod (nem anyagilag) és meghallgatod.
Nálunk a testvéremre akadt rá egy ilyen szuka és hiába próbáltunk beszélni vele, nem sikerült. Csak távolabbra került tőlünk. Amikor letisztult a lila köd, akkor már ő is látta, hogy gáz a nő és lépett.
Korábban minél jobban "bántottuk" a kedvest, ő annál jobban védte. Lehet, hogy előbb is kirakja, ha nem azzal van elfoglalva, hogy tőlünk védje…
Hát,én nem tudok hasznos tanácsot adni....
Nem is értem,hogy milyen tanácsot vársz tőlünk!
Most azt kéne írnom,hogy távolítsátok el a lányt a fiatok közeléből?
A fiadnak kéne lepattintania...
Mindenkinél más a tünet, van akinél konkrétan pánik rohamot is okozhat, más belassul és mintha más világban élne, a harmadik meg vihog mint egy hiéna.
Amit leírtál tüneteket akár gyógyszerek tünetei is lehetnek.
Az,tényleg!
köszi:)
Sokféle tünete lehet… Vörös beszűkült szem… mint egy mongúznak… Tompaság, hosszabb reakció idő, röhögcsélés vagy csak bambulás, beszédkényszer, farkaséhség.
De mindenkire másképp hat… legalább is úgy hallottam :D
De pár óra elteltével kimegy a hatása és már nem lehet megmondani, hogy valaki füvet szívott.
Hosszú távon azért szerintem tompák lesznek tőle az emberek, de ezt tagadják, hogy így lenne..
További ajánlott fórumok:
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?
- Milyen tüneteid voltak, amikor már terhes voltál-de te még nem tudtál róla?
- A méhszájsebnek milyen tünetei vannak? Aki már meggyógyult, az is írjon!
- Milyen tünetei vannak a vékonybél gyulladásnak?
- Mik az ínhüvelygyulladás tünetei? Elmúlik magától vagy muszáj dokihoz mennem, ha igen milyenhez?
- A vízipipa mennyire káros az egészségre?Mondjuk kb 20 szívás mennyi cigizésnek felel meg?