Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Milyen tapasztalatod van a Tono termékeivel? fórum

Milyen tapasztalatod van a Tono termékeivel? (beszélgetős fórum)

2008. febr. 24. 21:23
Hali, én nekem van 3 Tono alsóm. Nagyon jó minőségűek. Arról hogy hogyan szereztem őket inkább nem írnék. De szeretnék venni még, csak nem tudok neten regisztrálni. Estleg ha nektek megy akkor pls kérek tippet. Ha lehet mailban.
13. peszi
2008. febr. 21. 08:35
Sziasztok! Én is úgy jártam, hogy egyszer telcsin rábeszéltek az 1000 Ft-os beugró gatyára, de én utána email-ben lemondtam. Ennek ellenére 2 hónap elteltével kaptam egy újabb csomit, már 2 gatyával 4.680 Ft-ért. Szerencsétlenségemre a szomszéd még át is vette helyettem. Szerintetek??!! Legszivesebben feljelenteném őket a Fogyasztóvédelemnél..
12. xeva
2008. febr. 17. 18:41

Egyszerűen nem tudok megszabadulni tőlük. Írtam már 3 mailt, hívtam őket, minek is vennék fel a telefont?

Csak küldik a szürke dobozokat. Most írtam a Fogyasztóvédelemnek, meglátjuk....

Aki jót akar magának, boltban vásároljon és ne higgyen

semmilyen telefonos trükknek. Soha többé nem leszek ilyen ... árverhető ökör.

11. linuci
2008. febr. 11. 17:34
Sziasztok! Én is rendeltem tőlük nadrágokat. Meg sem tudom számolni hirtelen, hogy hányat! Én nagyon megvagyok velük elégedve!!! A nadrág nagyon jó minőségű, nem nyúlik ki, pedig már elég sokszor kimostam öket, és nagyon szexi benne a párom:-). Csak lekellet mondanom, és nem jön több. Sajnos amúgy nekem is van olyan ismerösőm akinek nem ment ez olyan könnyen.
10. gatya
2008. jan. 23. 16:15

Sziasztok!

Engem is felhívott egy kedves, hölgy azzal az ajánlattal, hogy 1000 ft egy jó kis gatya. Meg is kaptam , be is fizettem a csekket. Eddig rendben is van. Ez 20007 májusában történt. Mos 2008 januárban kaptam csekket, hogy fizessek be 9000 ft a gatyákra amit kaptam.

SEMMILYEn gatyát nem kaptam többet!!!

Hogy hogy fizessek 9000 ft-t?????

Kinek képzelik magukat???

9. Free
2007. dec. 19. 16:12
Szerintem/párom szerint jó termékek. Már nem az elsőt rendeltem tőlük.
8. Tildi (válaszként erre: 1. - Pufika)
2007. dec. 16. 12:06
Én is rendeltem egy próbacsomagot, és jó minőségű terméket kaptam. A páromnak odaadtam, meg is kérdezte hol vettem, mert az egyéb gatyái kinyúltak, ez jó. De sajnos nincs pénzem kéthavonta drága fehérneműt venni, ezért lemondtam a további küldéseket, ugyanis a levélben tényleg benne van az, hogyha nem mondom le jön az újabb csomag. Igy nem jött több. Sajnos több cég van aki ezt csinálja, hogy egy kedvezményes rendelés után küldi automatikusan a következőt, ha nem mondják le. Ez az üzleti módszer nem túlzottan szimpatikus, figyelek is ilyenre, akkor is ha meg voltam elégedve a termékükkel. Kinek van arra pénze, hogy állandóan vásároljon?
2007. dec. 15. 08:27
Azért ez pofátlanság, hogy még a nadrágot se küldték vissza, ha már egyszer kifizetted nekik!!!
2007. okt. 24. 17:49

én ugyanezzel a márkával jártam ugyanigy!tényleg jo minőségű nadrágok de ez tényleg szemétség.mi kifizettük a második csomagot is aztán a következőben ha jol emlékszem már 3 vagy4 nadrág volt amit visszaküldtünk de nem fogadták el aztán meg jött a levél hogyha nem fizetünk akkor továbbadják a dolgot szoal azt is kifizettem de nadrág nélkül mivel visszaküldtem de őket ez nem érdekelte.a végén nyertek vagy 5000ft-ot.

szerencsére azota nem jött több csomag.

2007. okt. 24. 17:38
Én egy időben rendeltem a readers-től könyvet, mivel orvosi könyv volt és érdekelt, jött a csekk, fizettem. Aztán olyan csomag jött, amit meg se rendeltem, visszaküldtem postafordultával. Erre a mai nap jött egy levél a Credit express-től ez egy pénzbehajtó cég, szóval"fizetési felszólitólevél", hogy fizessek, mert polgári perre viszik az ügyet. Hát vigyék. Eleve nem is rendeltem, vissza is küldtem és még én fizessek?! Száljanak már le rólam.
2007. okt. 14. 17:11
mondjuk a Readers (jól írtam?)is ilyen. A neten mindenfelé beelakadtam, 1 db mintapéldányt küldenek. Eredmény: 1 hónap múlva jött a másik, az előfizetői csekkel. Na az is ment vissza a következő postával....
2007. okt. 14. 17:09

Mivel a gatyát nem bontottam fel, azt mondta a hölgy a telefonbe, hogy visszaküldhetem.


Ezért is mondtam, a következőt át se veszem!

2007. okt. 14. 13:15
Sajnos mindegyik "mintát" küldözgető cég pontosan ugyanílyen! Elmondhatod magadról, hogy jól jártál, ha azt a 4280 Ft-os csekket a kamataival együtt nem hajtják be rajtad.
2007. okt. 14. 12:27

Szeptemberben felhívott egy férfi a mobilomon. Mivel szinte csak a család szokott hívni, nagyon meglepődtem. (Még azt se kérdeztem, honnan tudja a számom.) Mondta, fehérneműt ajánl nekem. Rögtön kérdezgette, mekkora és milyen alsót hord a párom. Első reakcióm az volt, hogy elküldöm és leteszem. De rém szimpi volt, humoros, kedves. Mondta: küldenek 1 mintagatyát, 1000 pénz. Küldenek egy katalógust is, és ha elégedett vagyok, rendelhetek még. Gondoltam, már a poén is megéri, meg hátha tényleg rendelek később.

A gatya megjött. Tényleg jó minőség volt. Viszont a katalógusban olyan árak voltak, hogy tudtam, ez lesz páromnak az egyetlen TONO gatyója. Én ezzel lezártnak tekintettem a dolgot. És most jön a POÉN!!! csütörtökön a postás csenget, hozza az ismerős TONO csomagot. Mondom mi a szösz, tévedésből 2 bemutatót küldtek???? De nem. Ebben 2 gatyó volt. Meg egy csekk, röpke 4280 Ft. És rajta nagy betűkkel ügyfélszám, meg hogy a következő csomag várható ideje november 23. Na, itt szakadt el a cérna!!

Felhívtam acsomagban szereplő telefonszámot. Mondom a hölgynek: mi a szösz ez, én ugyan nem rendeltem semmit. Erre ő: benne volt az előző csomagban, hogy ha nem mondom le a rendelést (amit fel se adtam), akkor havonta küldenek 2 gatyót. Na most, miveél előtte telefonon beszéltünk, ugyan ki olvasta végig a csomagban lévő levelet??? Mondtam a hölgynek, ezt én ugyan ki nem fizetem, visszaküldöm. Mert nem erről volt szó a telefonos egyeztetés során. A következőt meg át se veszem, tehát lehetőleg nem is küldjenek. Így csak a postaköltséget meg a telcsi árát buktam. Na meg a mérgelődést.

Persze még a nőnek állt feljebb, hogy ugyan miért is kiabálok a telefonba???


Arra lennék kíváncsi, volt e másoknak is hasonló tapasztalata?


Esetleg más céggel?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook