Milyen színű koszorúslány ruha illene hozzám? (beszélgetés)
nem hát,azért nekem is van ízlésem,asszem! :)))
...én is Linda vagyok! :))
jaah...ok
Akkor se állt volna jól sztem
köszönöm!!!
hááh,pont az a bajom,hogy hófehér a bőröm!Azon a képen nyár volt,és szoliztam előtte! :DDD
Nos ataner?!
Sikerült ? Sz.tem próbáld fel őket,és amelyikben jól érzed magad az legyen! Úgysem másnak tessék,hanem magadnak
nekem e tetszenek se a rövid ruhák,se az amiből kiesnek a nő mellei....
én pl menyasszonyi (jövőre) és koszorúslány(idén) ruhában is,mindenképp olyat szeretnék aminek van pántja,minimum spagetti, vagy egy kis bolero legyen hozzá, és hosszú nagyabroncsos ruhát akarok, valami halvány pasztel színűt.
:))))) ez jóóó
nekem anélkül is azt mondják,engem az ördög visz el,nem az isten! :DDDDD
Piros azért nem jó, mert feltünő, így elvonod a figyelmet a menyasszonyról---ez igaz!!!
Amikor a legjobb barátnőm férjhez készült menni,egy gyönyörű pirosat akartam választani magamnak!Nem hívott meg,mert azt mondta,még a végén engem venne feleségül! :((
Még mindig jobb, mint a piros. Az a baj, hogy sok esetben átléptek ezekkel a ruhákkal egy határt és bizony közönségessé tudják őket tenni nagyon. A menyasszonynak és a koszorúslánynak nem kell, hogy az egész csöcse kiessen a ruhából és szerintem a bugyijának sem kell, hogy kilátszódjon.
Nem bántani akarlak, tényleg ízlések és pofonok, de nekem az ilyen kiteszem mindenemet, hogy "mindenki engem bámuljon a menyasszony helyett" ruhák szerintem ízléstelenek és nem esküvőre valók. Pedig ilyen nem is volt a mi lagzinkba, de ettől függetlenül nekem nem tetszenek.
Egyedül leszel koszorúslány? Nem kell a többiekkel megbeszélni?
Én a bordót azért nem ajánlanám, mert az csak az amerikai nőknek áll jól, valahogy a magyar bőrszínek, arcvonások, alkatok miatt a bordó öregíti a nőket.
Piros azért nem jó, mert feltünő, így elvonod a figyelmet a menyasszonyról.
A fehér is ezért nem szokott bevállni:)
A rózsaszín, babakék, amit szoktak, de ezek kislányos színek, és már lehet divatja múlt is.
Aztr hiszem neked majdnem mindegy milyen színe van a ruhának, biztos mindben nagyon csinos leszel.
Jó lenne tudni, hogy milyen anyagban és fazonban gondolkozol, rövid, hosszú....egyszerűbb lenne ehhez színt választani.
Készen veszed? Mert ez esetben, úgy is az lesz, amit kapsz...
További ajánlott fórumok:
- Esküvőre, kis fekete ruhához, milyen szinü cipő és kiegészitők illenének (a feketén kivül)?
- Most festettem át a szobám " meggybor" szinű pirosas árnyalatúra. Még bútorokat nem nagyon néztem hozzá. Szerintetek milyen szin illene ide?
- Púderszínű (halvány rózsaszín) ruhához milyen színű cipő (magassarkú) illene?
- Melyik hajszín illene hozzám?
- Barack színű ruhához milyen smink-színek illenek?(barna haj-szem, világos bőr)
- Mézeskalács díszekhez, milyen színű kiegészítők illenek a fára?