Milyen színű koszorúslány ruha illene hozzám? (beszélgetés)
A sötét fölsős képeden, közvetlen mögötted van egy ruha, valami olyasmit tudnék leginkább elképzelni rád:)
Az a fura, hogy van derakad a ruhákba és ha jól megnézünk benne nem rossz, de valahogy nem az igazi...
Kicsit beleszólok megint.
Egyik sem jó:(
Neked jobban állna, most így megnézve ilyenbe, egy egyszerű, mindenféle alsó szoknya nélküli, derékba karcsúsított. lefelé bővülő, mély kivágásos, pici ujjú ruha, és kicsit sötétebb színbe, mondjuk a kék valamely sötétebb árnyalatában.
Ne haragudj, azt mondtad ne kíméljünk. ha visszaemlékszel első hozzászólásomra, akkor tudod, hogy mit mondtam. Tévedtem, ilyet ne nagyon vegyél fel:)))
Számomra furcsa ez a "patrizánakció", mi az hogy milyen legyen? Kérdezze meg a menyasszonyt, milyen elképzelése van (színt, fazont illetően) és akkor lehet tapogatózni, nem? Ha meg varratják, akkor meg mindenkinek olyat varrnak, ami a legelőnyösebb....
Szerintem.
Véleményem szerint ha le adod a megálmodott kilókat nem fog tetszeni egyik sem !!
De azért nézz meg másik szalont is véleményem szerint.
Ezekkel az a baj, hogy nincs benne derekad, túlságosan erősítí a felsőtestedet, főleg a válladat és a karodat+ a melledet.
Próbálj olyat keresni, ami optikailag egy kicsit nyújt, ami nem hangsúlyozza ki a derekat.A szinben pedig: ekrűt nézz. Szerintem az illene hozzád.
:-)))))))))
hát ez nagyon jó volt sírok a röhögésől
További ajánlott fórumok:
- Esküvőre, kis fekete ruhához, milyen szinü cipő és kiegészitők illenének (a feketén kivül)?
- Most festettem át a szobám " meggybor" szinű pirosas árnyalatúra. Még bútorokat nem nagyon néztem hozzá. Szerintetek milyen szin illene ide?
- Púderszínű (halvány rózsaszín) ruhához milyen színű cipő (magassarkú) illene?
- Melyik hajszín illene hozzám?
- Barack színű ruhához milyen smink-színek illenek?(barna haj-szem, világos bőr)
- Mézeskalács díszekhez, milyen színű kiegészítők illenek a fára?