Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen sütit lehet már most megsütni húsvétra? fórum

Milyen sütit lehet már most megsütni húsvétra? (tudásbázis kérdés)


1 2
50. 7717d911a9 (válaszként erre: 44. - Gy.Ibi)
2010. ápr. 2. 00:06

Ezek nagyon finom ételek...


Csak nagyon savasak...

49. Anka71 (válaszként erre: 46. - Sztolyka)
2010. ápr. 1. 19:59

Szerintem is próbáld ki, nagyon jó.

Én idegenkedtem tőle, hogy milyen már a keksze meg a cukros tejföl, de tegnap délelőtt megcsináltam, aztán ma vágtuk fel, de már nincs is belőle.

A keksz beszívja a nedvességet, a tejföl sűrűbb lesz, nagyon szuper.

2010. ápr. 1. 19:16
kijevi krémes most sütöttem meg isteni finom de lehet hogy elfogy hvétra.
47. Gy.Ibi (válaszként erre: 29. - Gy.Ibi)
2010. ápr. 1. 13:23
Megnéztem a receptem,én 10dkg vajat teszek bele,nem 15-öt.
46. sztolyka (válaszként erre: 14. - Becseiagi)
2010. ápr. 1. 09:59
ezt megcsinálom!
45. sztolyka (válaszként erre: 5. - Pethoevi)
2010. ápr. 1. 09:53
mama 1kg-ból most csinált nekünk,imádjuk!
44. Gy.Ibi (válaszként erre: 42. - 7717d911a9)
2010. ápr. 1. 00:20

Attól még szerethetem a francia-krémest,a bécsi szeletet,a párizsit,a brassóit ugye?

Szép álmokat!

2010. ápr. 1. 00:17

Amerikai verzió:


[link]

42. 7717d911a9 (válaszként erre: 41. - Gy.Ibi)
2010. ápr. 1. 00:06

Mért a magyar nem jó???


Hát magyarok vagyunk, nem???


[link]

41. Gy.Ibi (válaszként erre: 37. - Gy.Ibi)
2010. márc. 31. 23:33

A diót darálva teszem bele.

Holland kakaót használok,abból elég egy kanállal.

40. 7717d911a9 (válaszként erre: 38. - Gy.Ibi)
2010. márc. 31. 23:23
Mondjad a címet!!! :)))))
2010. márc. 31. 23:22
húsvéti tojás
38. Gy.Ibi (válaszként erre: 36. - 7717d911a9)
2010. márc. 31. 23:22
Zolcsika drága,holnap sütök az ötleteidből,de csak ha eljössz hétfőn meglocsolni,és megkínálhatlak velük.:-)
37. Gy.Ibi (válaszként erre: 33. - Globus)
2010. márc. 31. 23:15

Úgy néz ki,mint az egybensült fasírt.:-)

Megnéztem,az én receptem ua.mint a Mindmegettés.

Érdemes kipróbálni,nagyon finom.Mazsolából én csak 5dkg-ot teszek,de ízlés kérdése.

Van amikor két kisebb alapot vágok,és arra teszem a masszát.

2010. márc. 31. 23:11
húsvéti fánk
2010. márc. 31. 23:11
húsvéti csokitorta
2010. márc. 31. 23:10
húsvéti palacsinta
33. globus (válaszként erre: 28. - Gy.Ibi)
2010. márc. 31. 23:07
Kerestem volna róla képet, de nem találok.
32. Iviiiiii (válaszként erre: 30. - Globus)
2010. márc. 31. 23:06
A külseje gyorsabban sül mint a belseje, ezért legbelül a lassú hűlés közben "sül át" a külső forró rész süti meg. viszont nem hagyhatod tovább a sütőben mert a külseje égni fog. Mondjuk nekünk 351 fokos a sütőnk, 220 fokosban nem tudom hogy működik.
2010. márc. 31. 23:05
mézes-krémes
30. globus (válaszként erre: 27. - Iviiiiii)
2010. márc. 31. 23:04
Miért, akkor mi történik vele?
29. Gy.Ibi (válaszként erre: 24. - Globus)
2010. márc. 31. 23:04

Nem sok a 10dkg,de amikor belekavarod,meglátod.Ne tortabevonót tegyél,én sima étcsokit szoktam.

Lesz belőle pár tepsivel,de mivel gyorsan sül,halad.

28. Gy.Ibi
2010. márc. 31. 22:57
A Jetty torta egy hétig is eláll,még nem láttam aki egy szeletnél többet megevett volna belőle egyszerre,annyira laktató.
27. Iviiiiii (válaszként erre: 26. - Globus)
2010. márc. 31. 22:57
egy tipp: nem szabad túlsütni, akkor kell kivenni mikor már hát még épphogy de megsült. aztán megvárni míg kihűl és úgy jó. aztán meg több napig tárolni tetős dobozban lehet. Én mindig elrontom, nem bírom megvárni míg kihűl és beteszem a mélyhűtőbe:)
26. globus (válaszként erre: 25. - Iviiiiii)
2010. márc. 31. 22:55
biztonság kedvéért sütőpapíron próbáljuk ki, hátha koksszá ég :)
25. Iviiiiii (válaszként erre: 24. - Globus)
2010. márc. 31. 22:54
lehet, hogy a felét meg kell enni sütés közben ;)
24. globus (válaszként erre: 23. - Gy.Ibi)
2010. márc. 31. 22:53

Igen, bocsi, már rá is jöttem :D

Kicsit sokallom bele a csokit...

23. Gy.Ibi (válaszként erre: 21. - Globus)
2010. márc. 31. 22:51

Amelyiknél oda van írva:igazi

Mogyorót nem tettem bele,és mokkáskanállal adagoltam.Figyelni kell,gyorsan megsül.

22. Iviiiiii (válaszként erre: 20. - Gy.Ibi)
2010. márc. 31. 22:48
Az eredeti receptben bögrével kell mérni. Én úgy szoktam. Vagyis anyuval úgy szoktuk :)
21. globus (válaszként erre: 20. - Gy.Ibi)
2010. márc. 31. 22:43
Kettő is van, valamelyiket kipróbáltad már?
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook