Milyen oka lehet, hogy egy férfi hetekig csapja a szelet, utána meg sunyin próbál lerázni? (beszélgetés)
De ezeket a pletykákat előtte is ismerted? Mert ha igen, akkor nem értem, miért mentél bele a flörtbe, ha azt pletykálták, hogy foglalt?
Figyi, lépj tovább!
Épp ezért jobb a közöny. A közöny az semleges, nem pedig haragos viselkedés. Ha neki is áll durcizni, a pasit nem hatja meg, mert már tovább lépett. De mosolyogni meg minek, ha belül nem érzi úgy?
A pasi pedig lepattintós volt, ha megígérte, hogy hazaviszi, aztán mégse tette, úgyhogy neki már nem számít ez az egész, de nagy valószínűséggel az elején megsértődőtt mert a fórumindító eltűnt és nem járt az óráira. Szerintem ha bejött neki, azt a helyzetet táplálni kellett volna, nem pedig eltűnni, mert még nem ismerték egymást annyira, hogy fokozza az érdeklődést azzal, hogy nem megy az órákra. Egyszóval csírájában fojtotta el az egészet. De biztos, hogy ha számítana annyira a pasinak, akkor nem vigasztalódott volna mással.
azert az este 6 es fel 9 kozott nincs akkora hatalmas kulonbseg, az nem feltetlenul a szatirok oraja :D
ne duzzogj gyerekesen, ha tetszik neked a pasi, legyel egyenes. nem tortent semmi extra, te vartal ra es eluntad sertodve, elhuztal, gondolva, hogy nem tartja be az igeretet, o meg azt gondolhatja, elmentel szo nelkul inkabb, tehat nem vagy vevo ra
szerintem nem tamadas, legalabbis az en hozzaszolasaimat nem annak szantam. inkabb annak, hogy nem sunyi meg szenya a pasi, es ha akarna meg tole valamit, nyitva a lehetoseg
a pasi igerte, hogy hazakiseri, a csaj varta, beleunt, es elment. a pali irta is neki, miert nem varta meg, hazavitte volna
egyszerubb lenne (ha meg tetszik neki a pali) oszinten megirni, hogy elunta a varakozast, es azt hitte, nem viszi haza
Közönyös legyél. Az a legjobb. Rá se nézz, levegő. Ha viszont érdekel még mint pasi, akkor játszmázz nyugodtan, eredménytelenül, mert ő már választott.
Nézd a jó oldalát, szerintem tök jó, hogy ideje korán megtudtad, milyen kis méhecske típus, így nem kell ezen sokat filózni!
Vagyis amikor először nyomult rád, akkor már kavart azzal a lánnyal? Mert ebben az esetben még rosszul is jön ki, hogy flörtöltél vele. Akivel elvonult, az meg egy harmadik nő?
Szerintem ne tulajdoníts ennek az egésznek akkora jelentőséget. Bejöttél neki, de túl sokat kéretted magad és le is léptél, hetekig nem jártál az óráira. Gondolom, az jött le neki, hogy ő nem a te eseted. Ő tovább lépett.
Miert varod el, hogy kitalalja valaki a gondolataidat?
Ne legyel mar ennyire szende!
Nem nyafogni kell, hanem hatarozottan cselekedni.
Nincs itt semmi más, csak azt hitted, hogy totál beléd zúgott, és te arra számítottál, hogy majd az ujjad köré csavarod, és úgy fog neked pitizni, mint egy palota-pincsi.
Most, hogy látod mellé lőttél, anélkül, hogy egyszer sem lőttél, vérig vagy sértve, és most itt szeretnél vissza-igazolást kapni tőlünk, hogy valóban mekkora szemét egy alak.
Pedig semmi különös dolog nem történt. És ezt te is tudod, és éppen ezért vagy dühös.
De ha belenézel a saját kis lelkedbe, akkor tudod (meg anélkül is tudod), hogy te saját magad csináltál magadból hülyét, és most nagyon-nagyon szeretnél valahogy túljutni a mérgeden, dühödön.
Dühöngjél csak nyugodtan, és ha lehet, vond le a tanulságot is az esetből.
szerintem meg ha o az edzo, es beleszt a tobbiekkel ora utan, abban nincs semmi bunkosag, szokvanyos dolog
de ha ugy akarod erezni, a pasi mekkora szemet, akkor erezd. szerintem abbol, amit leirtal, nem ez derul ki. kisse tulspilaztad, mert ra fokuszaltal, o meg ott edzo, a munkajat vegzi ott, nemcsak cicazik
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet a rosszindulatú kérdezgetéseket lerázni?
- Miért csapja egy férfi a szelet, ha közben nem akar semmit?
- Nárcisztikus férfit, hogy lehet leghamarabb lerázni?
- Új, "hagyományos" lázmérőt hogyan lehet lerázni?
- Kultúráltan lerázni valakit. De hogyan?!
- Mitől lehet, hogy hetekig fáj a fejem és a gyógyszer sem segít?