Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Milyen oka lehet, hogy egy férfi hetekig csapja a szelet, utána meg sunyin próbál lerázni? fórum

Milyen oka lehet, hogy egy férfi hetekig csapja a szelet, utána meg sunyin próbál lerázni? (beszélgetés)

109. Bichter1 (válaszként erre: 108. - Bichter1)
2016. dec. 9. 18:26
...nem tudod :D :D
108. Bichter1 (válaszként erre: 107. - Rida80)
2016. dec. 9. 18:25
mennyi a sok? :D :D
107. Rida80 (válaszként erre: 105. - Bichter1)
2016. dec. 9. 18:24
Elég sok!
106. Rida80 (válaszként erre: 104. - Gribedli***)
2016. dec. 9. 18:22
Ezek csak feltételezések voltak. A tanár viselkedéséből meg nem igazán arra következtettem, hogy tényleg van vkije.
105. Bichter1 (válaszként erre: 101. - Rida80)
2016. dec. 9. 18:22
...kedves Rida! Hány éves vagy?
104. gribedli*** (válaszként erre: 99. - Rida80)
2016. dec. 9. 18:20

De ezeket a pletykákat előtte is ismerted? Mert ha igen, akkor nem értem, miért mentél bele a flörtbe, ha azt pletykálták, hogy foglalt?

Figyi, lépj tovább!

103. Rida80 (válaszként erre: 100. - Massalhangzo)
2016. dec. 9. 18:20
Nem mentem szó nélkül. Mivel egy másik csajjal elvonult a kérdészáporok után, nekem oda se lökve annyit se, hogy mégis még mennyit kéne várnom, és ültem kinn a társalgóban, mint egy hülye nagykabátban, beszóltam neki tök normálisan, hogy én inkább elmegyek. Egyáltalán nem úgy néztek ki még ekkor se, mint akik indulni akartak.
102. gribedli*** (válaszként erre: 96. - Massalhangzo)
2016. dec. 9. 18:18

Épp ezért jobb a közöny. A közöny az semleges, nem pedig haragos viselkedés. Ha neki is áll durcizni, a pasit nem hatja meg, mert már tovább lépett. De mosolyogni meg minek, ha belül nem érzi úgy?

A pasi pedig lepattintós volt, ha megígérte, hogy hazaviszi, aztán mégse tette, úgyhogy neki már nem számít ez az egész, de nagy valószínűséggel az elején megsértődőtt mert a fórumindító eltűnt és nem járt az óráira. Szerintem ha bejött neki, azt a helyzetet táplálni kellett volna, nem pedig eltűnni, mert még nem ismerték egymást annyira, hogy fokozza az érdeklődést azzal, hogy nem megy az órákra. Egyszóval csírájában fojtotta el az egészet. De biztos, hogy ha számítana annyira a pasinak, akkor nem vigasztalódott volna mással.

101. Rida80 (válaszként erre: 97. - Gribedli***)
2016. dec. 9. 18:18
Ő nem cigizett! Hanem kikísért néhány cigizőt! Ezt is borzasztó gáznak látom, mert ezalatt az idő alatt én egyedül maradtam egy közös helyiségben. Nem csak a haza nem vitelt láttam bunkóságnak, hanem ezt a helyzetet is. Tudta, hogy nem ismerek ott senkit rajta kívül, és emiatt nem akarok menni egyedül. Erre otthagyott...
100. massalhangzo (válaszként erre: 98. - Rida80)
2016. dec. 9. 18:16

azert az este 6 es fel 9 kozott nincs akkora hatalmas kulonbseg, az nem feltetlenul a szatirok oraja :D

ne duzzogj gyerekesen, ha tetszik neked a pasi, legyel egyenes. nem tortent semmi extra, te vartal ra es eluntad sertodve, elhuztal, gondolva, hogy nem tartja be az igeretet, o meg azt gondolhatja, elmentel szo nelkul inkabb, tehat nem vagy vevo ra

99. Rida80 (válaszként erre: 91. - Gribedli***)
2016. dec. 9. 18:15
Elméletileg vannak olyan pletykák, hogy az egyik ott dolgozó nő lányával kavar, de látni őket még nem látta senki, csak feltételezés. Akivel elvonult, az igen, egy másik csaj, mégpedig a feltételezett barátnő barátnője.
98. Rida80 (válaszként erre: 90. - C73db520ef)
2016. dec. 9. 18:13
Esténként sehogy. Max. 6-ig dolgozom, és utána otthon vagyok. Az aerobic óra fél 8-ig tart, fél 9-re értem haza.
97. gribedli*** (válaszként erre: 39. - Rida80)
2016. dec. 9. 18:12
Edző és cigizik? Nahát, példás! Fittnek nem gondolom az ilyet. Meg eleve legalàbb a vendégek előtt ne tenné...
96. massalhangzo (válaszként erre: 94. - Gribedli***)
2016. dec. 9. 18:08
en nem ilyen szitunak latom. az valoszinu, hogy a csajszi mar tovabb lepett gondolatban, es ugy viselkedett, vart el, mintha a palija lenne, de szerintem a pasi nem volt se bunko, se lepattinto, utolag sem
95. massalhangzo (válaszként erre: 89. - Túrógombócka)
2016. dec. 9. 18:06

szerintem nem tamadas, legalabbis az en hozzaszolasaimat nem annak szantam. inkabb annak, hogy nem sunyi meg szenya a pasi, es ha akarna meg tole valamit, nyitva a lehetoseg

a pasi igerte, hogy hazakiseri, a csaj varta, beleunt, es elment. a pali irta is neki, miert nem varta meg, hazavitte volna

egyszerubb lenne (ha meg tetszik neki a pali) oszinten megirni, hogy elunta a varakozast, es azt hitte, nem viszi haza

94. gribedli*** (válaszként erre: 26. - Rida80)
2016. dec. 9. 18:05

Közönyös legyél. Az a legjobb. Rá se nézz, levegő. Ha viszont érdekel még mint pasi, akkor játszmázz nyugodtan, eredménytelenül, mert ő már választott.

Nézd a jó oldalát, szerintem tök jó, hogy ideje korán megtudtad, milyen kis méhecske típus, így nem kell ezen sokat filózni!

93. c73db520ef (válaszként erre: 91. - Gribedli***)
2016. dec. 9. 18:04
Milyen egyszeru a masikat okolni mindenert.
92. Bichter1 (válaszként erre: 89. - Túrógombócka)
2016. dec. 9. 18:03
...olvasd el az egész fórumot :)
91. gribedli*** (válaszként erre: 18. - Rida80)
2016. dec. 9. 18:01

Vagyis amikor először nyomult rád, akkor már kavart azzal a lánnyal? Mert ebben az esetben még rosszul is jön ki, hogy flörtöltél vele. Akivel elvonult, az meg egy harmadik nő?

Szerintem ne tulajdoníts ennek az egésznek akkora jelentőséget. Bejöttél neki, de túl sokat kéretted magad és le is léptél, hetekig nem jártál az óráira. Gondolom, az jött le neki, hogy ő nem a te eseted. Ő tovább lépett.

2016. dec. 9. 17:58
Azota hogy megy estenkent haza?
2016. dec. 9. 17:54
nem igazán értem, miért támadjátok a fórumindítót. ha a pasi megígérte, hogy hazakíséri, akkor genyóság volt tőle, h mégsem.
88. c73db520ef (válaszként erre: 81. - Rida80)
2016. dec. 9. 17:44

Miert varod el, hogy kitalalja valaki a gondolataidat?

Ne legyel mar ennyire szende!

Nem nyafogni kell, hanem hatarozottan cselekedni.

2016. dec. 9. 17:40

Nincs itt semmi más, csak azt hitted, hogy totál beléd zúgott, és te arra számítottál, hogy majd az ujjad köré csavarod, és úgy fog neked pitizni, mint egy palota-pincsi.

Most, hogy látod mellé lőttél, anélkül, hogy egyszer sem lőttél, vérig vagy sértve, és most itt szeretnél vissza-igazolást kapni tőlünk, hogy valóban mekkora szemét egy alak.

Pedig semmi különös dolog nem történt. És ezt te is tudod, és éppen ezért vagy dühös.

De ha belenézel a saját kis lelkedbe, akkor tudod (meg anélkül is tudod), hogy te saját magad csináltál magadból hülyét, és most nagyon-nagyon szeretnél valahogy túljutni a mérgeden, dühödön.

Dühöngjél csak nyugodtan, és ha lehet, vond le a tanulságot is az esetből.

2016. dec. 9. 16:08
Lehet talált mást...
85. massalhangzo (válaszként erre: 81. - Rida80)
2016. dec. 9. 16:01
ha latta, hogy vartal ra, mibol gondolta volna, hogy lelepsz? :D furan allsz hozza, ha en lebeszelem valakivel, hogy hazavisz edzes utan, es turelmetlen vagyok, akkor rakerdezek tole, peldaul, hogy mikor indulunk, mert ha kesobb, leveszem a kabatomat
84. cskata (válaszként erre: 81. - Rida80)
2016. dec. 9. 15:59
Az nem lett volna sürgetés, ha odalépsz egy pillanatra hozzá és megkérdezed, hogy áll-e még a hazavitel, vagy esetleg közbejött neki valami.
83. Specially (válaszként erre: 72. - Rida80)
2016. dec. 9. 15:46
Erről két dolog is eszembe jut.Egyik,hogy neki muszáj beszélgetnie az is a munkája része.Másik meg,hogy nézte a reakciód és kicsit húzott is:) kicsit mellé lőtt,megesik.
82. massalhangzo (válaszként erre: 79. - Rida80)
2016. dec. 9. 15:45

szerintem meg ha o az edzo, es beleszt a tobbiekkel ora utan, abban nincs semmi bunkosag, szokvanyos dolog

de ha ugy akarod erezni, a pasi mekkora szemet, akkor erezd. szerintem abbol, amit leirtal, nem ez derul ki. kisse tulspilaztad, mert ra fokuszaltal, o meg ott edzo, a munkajat vegzi ott, nemcsak cicazik

81. Rida80 (válaszként erre: 80. - C73db520ef)
2016. dec. 9. 15:44
Na, azt már mégse. Nagyon jól látta, hogy várok rá, nem még sürgeetm.
80. c73db520ef (válaszként erre: 72. - Rida80)
2016. dec. 9. 15:42
Oda is mehettel volna, hogy induljatok, mert rad melegszik a kabat.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook