Milyen nőt szeretnek a férfiak? (beszélgetés)
De annak mi értelme lenne, hogy magára ölt egy külsőt ami nem Ő, csak azért, hogy találjon valakit? Előbb utóbb visszatérne a saját ízléséhez, mert az mégsem várható el tőle, hogy többé ne úgy öltözzön ahogy neki tetszik, ne azt vegye fel amiben jól érzi magát, csak azért mert valakit így ismer meg...
Igen teljesen azt írjátok amit én is gondolok. És a lényeg, hogy amig belül nem tesz rendet nem is várható változás.
Nőies viselkedéssel "el lehet nyomni" a férfias jelleget, de szerintem az hogy picit kicsinosítsa magát, igenis sokat számítana. És itt most nem kiskosztümre meg 15 centis sarkú cipőre kell rögtön gondolni...
Nem így férfias. Vannak női idomai. Nem lehet ezt így leJrni :D Ismerni kéne :D
Legyen nyitott, mosolyogjon, legyen kedves, "vegye a lapot" poénkodáskor, vagy ha udvarolnak neki.
Hat nem is tudom... Most elkepzeltem, egy nagyradab, lomha gorilla jarasu, enyhen szorosodo not, aki meg raadasul kiruzsozva, kiskosztumben kozlekedik. Most enyhen csak sarkitottam, nem kell letamadni, de lehet ez nem tul jo otlet. Csak majmot csinalna magabol es nevetseges lenne. De persze minden a mertektol fugg, az igaz. Csak hat nem lehet valakire olyan stilust eroltetni, ami szoges ellentete onmagaval. Szerintem eloszor belul tegyen rendet, ugymond magaban, a hozzaallasaban. Lattam en mar ilyen tipusu not eleget, akiknek ferjuk es gyerekeik voltak/vannak.
Ez a kérdés elég relatív.
Nekem például van férfi ismerősöm, aki kifejezetten a "fiús" nőket kedveli. Az ex és a jelenlegi felesége is vékony, lapos, 2-3 mm-es hajú nő, akiknek az öltöködése is inkább sportos. Mi ezzel a gond? Ízlések és pofonok. Nem hinném, hogy ezért nem talál Párt magának az említett hölgy.
hát az sem segít, ha a barátnője folyton érezteti vele, hogy ő mennyire nem jó nőci és változtasson. inkább jó programokat kell csinálni közösen, ahol jól érzi magát, felszabadul, kimozdul
Ez is érdekes. Folyamatosan le-fől regisztrál... de valóban csak a szexet kereső pasikra talál. Vagy azok találják meg.
Én mindig azt mondom, ha valaki nem akar magán segíteni esélytelen, hogy más segíthet rajta. Tehát felesleges energiát bele tenni....
Lehet ez is az az eset. Meghallgatom. bólogatok oszt jóvan....
nem tudod ráerőszakolni másra a te ízlésedet :) valószínűleg ha neki az olyan palik tetszenének, akik a nőies, csini csajokra buknak, akkor változtatna magán
akármilyen is a külseje, attól még ismerkedhetne, de valószínűleg nem teszi, csak vár és megszokta, hogy egyedül van. regisztráljon be például egy netes társkeresőbe
Fején ütötted a szöget. Mit tesz ellene? Hát ez az. És ha még elmondom hogy a szakmája fodrász, kozmetikus...
Összességében ápolt, és szép a körme, jó a haja (rövid és szerintem ez is kicsit férfias, de vagány).
Pont ezért nem értem meg őt. Semmit nem tesz....
Szerintem olyan kevés is elég lenne...
Szerintetek mi az amiért az egyik nő sikeres a kapcsolataiban a másik nem. Nem a tartósságra gondolok, hanem arra, hogy miért nem közelít felé pl senki. Nekem soha nem volt ilyen gondom. Nem azt mondom, hogy mindig jó párkapcsolatban voltam, de soha nem kellett vadászni éveket... Ezért vagyok tanácstalan, hogy mit mondhatnék neki. Hogyan hathatnék rá? Vagy hagyjam a fenébe? Nem tudom. Nem az én dolgom, de nekem panaszkodik és sajnálom...
Küzd a magánnyal, oké. De mit tesz ellene? Nagyon csodás elképzelés, hogy ilyen vagyok, szeressen így, aki szeret, de egy slampos, férfias nő szakállal szerintem kevés férfi álma.
Még ha hirdetést is ad fel ezekkel az ismérvekkel, valószínű, hogy inkább a trollok találják meg, s még rosszabb lesz a lelkiállapota.
Szóval változnia kellene.
Tökéletesen igazad van. De egy régi bő farmerban és egy kinyúlt ezer éves polóban hogyan sugározhatna?
Mondtam neki ezerszer, hogy az agyával van baj. Megveszi a ruhákat, fel se próbálja majd beakasztja a szekrénybe és az ott áll...
Erre jutottam én is. De mégis nem értem miért nem vonzza a férfiakat. Fura. Sok magányos ember él körülöttem. De nem értem miért nem lehet társra találni éveken keresztül. És hogyan lehet ezen segíteni? Én azt gondolom és azt is tanácsoltam, hogy a megjelenésével ellensúlyozza a férfias adottságokat. Öltözködéssel lehet nőiesebb. Azt gondolom, ha a külső változik és kicsit sikeresebb lesz, akkor talán a belső is megy majd utána... De nem tudom meggyőzni. így meg szenved és ezt rossz nézni.
Hàt ki kéne vele próbàltatni egy csajos hétvégét ,mikor mindenki màs legyen.Megcsinàlni a hajàt csini cuccokba öltöztetni...lenne sikere lehet vàltoztatna de mondjuk ha a belsőt nézzük az meg rendben van akkor meg mindegy is.Lesz majd aki abba szeret bele.
Akkor elsőkörben endokrinológiára küldeném, mert ez nem normális dolog egy nőnél ...
Sajnos nem mindenkinek van párja és nem mindenki kell el. Legalább 3-4 olyan egyedülálló idős hölgyet tudok akik sose voltak férjénél és gyermekük sincs. Nem mindenki olyan szerencsés :(
Igen... ez is jellemző az erőteljes szőr növekedés az állon.
Nem feltétlenül attól nő egy nő, hogy szoknyácskában meg magassarkúban tipeg állandó jelleggel.
Sportcipő, farmer és egy sima felsőben is lehet valaki csinos és nőies, sokszor a kisugárzás kérdése. Szerintem nála is ez lehet a baj, vagyis a kisugárzás hiánya.
Nem tudom, a férfiak is mind mások, ezért mint Gombóc Artúr szeret minden csokit. Minden nő is elkel, mindenkinek meg van a párja, a csinosnak, a fiúsnak, a nőiesnek, a csámpásnak, a fogatlannak, a butának, az okosnak, az alacsonynak, a magasnak, a trehánynak, az alkoholistának, a precíznek, és sorolhatnám oldalakon keresztül. Tehát egyik férfi ilyet , a másik más milyet szeret, nincs erre szabály.
Magas és olyan... de nehéz megfogalmazni. Mély hang, járása férfias, öltözéke farmer, kinyúlt poló, kapucnis felső. Szóval ami eltakarja az amúgy nagy darab idomokat. Pl nem hord melltartót ami nekem már kiüti a biztosítékot. Határozott, mint egy katona tiszt... szóval egész megjelenésében a férfiasság dominál. De szexuálisan teljesen normálisan a férfiakhoz vonzódik....
mit jelent a férfias külső?
Nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy mit mondhatnék egy férfias külsejű barátnőmnek, aki küzd a magánnyal. Szeretne párkapcsolatot, de nem jön... és évek óta nem jön.
Számtalanszor próbáltam meggyőzni, hogy férfias külsejét ellensúlyozza nőies öltözködéssel, sminkkel és egyebekkel. De valóban ez a megoldás? Mit gondoltok?
További ajánlott fórumok: