Milyen mosószerrel kell mosni a fehér ruhákat? (tudásbázis)
Mámeg.
Én még sosem. Nincs felénk egy nyamvadt űrhajó sem. 😒😂
Meg a Nagytudású.
Nem baj. Elfér, kezdem megszokni.
Nem is ő kérdezett.
(Nem is szokása.)
1200-zal centrifugálok. Ha lenne magasabb fordulatszám, mint a régi hajdú centrifugákon az 1400, akkor azzal csinálnám, de sajnos, 1200 a legmagasabb a mosógépünkön.
Nem panaszkodom, a ruhák annyit bírnak, amennyit gondolok rájuk.
úgy látszik otthon mindent csak ő tud jól,
mindenki más,,,,,,,,,,,,
én meg mindent,Perwollal mosok,
ugyan azzal,a szineset is, meg a fehéret is,
Nem feltétlenül van igazad.
Az én gépemen mondjuk van 100-as fordulat, de a régi Energomatot is még sokan használják, és azon csak egyfajta csavarás volt, 560 ford/perc.
Gyorsan az a ruha szárad, amit szellős, meleg helyen terítettek ki. Ez nem feltétlenül van így, és még csak tél sem kell hozzá. A nemrég átélt esős napok alatt több nap is kellett, mire megszáradt a holmink.
Nekem se kényes, se kénytelen háremgatyóm nincs, fehérben csak pár ing, blúz, póló.
Ezeket nem mosom 60 fokban, ugyanis annyira nem szeretek én vasalni, hogy ezeket tönkregyűressem.
A törülközők mennek 60 fokon, ágynemű, konyhatextil, de ezek meg nem fehérek.
További ajánlott fórumok:
- S.O.S. Fehér ruhák közé keveredett egy piros..., minden rózsaszínű lett. Milyen módon tudnám újra kifheréríteni a ruhákat?
- Babaruhákat mivel lehet mosni?
- Színes ruhákat moshatok fehér ruhákhoz való mosószerrel?
- Bubbles mosodában a 60 fokos fehér programmal merjek színes, de koszos ruhákat mosni?
- Milyen ruhákat hány fokon és fordulatszámon kell mosni?
- Véletlenül a színes ruhákat, fehér ruháknak való mosóporral mostam ki, mi baja lehet a ruháknak?