Milyen mikor elfolyik a magzatvíz? SOS nekem asszem... (beszélgetés)
Jajj, de igaz!!!
Én még elmosogattam, főztem, bevásároltunk, vasaltam, megágyaztam a kiságyat, mielőtt a kórházba mentünk. Gondolom, nem kell mondjam, hogy a kitolási szakaszra alig maradt erőm...
Sziasztok!
Eszembe jut, amikor először szültem... Hát, nem tegnap volt. :)
Na, én kb. ugyan így voltam. :)))
Éjjel 2-kor jöttek a fájások, azt hittem, hascsikarásom van, de azért fura volt. Felébresztettem anyósomat, megkérdeztem, milyenek a szülési fájdalmak, mondta, hogy ő már nem emlékszik... :)
Reggel 6-ig húztam az időt. Nekem nem ment el a magzatvíz, csak amikor délután 4-kor burkot repesztettek, viszont ez a nyákos valami már a fájások előtti napon jelentkezett. Be is pánikoltam rendesen, de mondta a drnő, semmi izgalom, még napok is lehetnek hátra...
Sok szerencsét, rövid vajúdást, könnyű szülést kívánok! :)
De basszus ti meg aludjatok már!!!!!!!!
:DDDD
Ígérem reggel mindenképpen írok ,hogy mizu:)
mert ha úgy lesz akkor viszem a laptopot is a kórházba:)
Csupán arra hogy még várjunk...
Nos én várok... őt meg hagyom hogy pihenjen...Aztán ha szivárgok még 1-2 óra mulva is akkor indulunk...csak kicsit gáz h épp szerelőnél van a kocsi... de nem gond mert anya bevisz... na majd meglátjuk.. az bizti h itt leszek még pár óra mulva is....
Nekem nem fájt semmi.
Mire jutott a férjed a telefonálgatással?
Nekem nem ment el a nyákdugóm, csak szépen lassan szivárgott a víz. Teljesen zárt volt a méhszájam is.
Már nagyon izgulok! Hogy fogok így aludni?
Ha tényleg jön a baba gyors tágulást, és könnyű szülést kívánok egy jófej doki asszisztálásával. :)
Nekem nem fájt.Szerintem másnak sem!
Én bár bizti elindultam volna a kórházba!
ezt nem hiszem el :D Te még mindig itt vagy? :D
Mondjuk tény, hogy én se rohantam.... na de akkor is már! :D
nem, nem kell hogy fájjon- én semmit sem éreztem! Még pukkanaást sem.
A nyákdugó nekem soha nem távozott - vagyis én nem vettem észre hogy megtörtént volna, pedig már 5ször szültem.
Én hírét se láttam a nyákdugómnak. Volt valami nagyon átlátszó (bocsi a kifejezésért) takonyszerű, azt mondták, valószínűleg az az. De mindenki más azt mondta utólag, hogy nem létezik, hogy átlátszó legyen és úgy is nyúljon, mint a takony.
Bocsi a közönséges megfogalmazásért, de ez az igazság!
anyós szülésznő volt...
Egyébként nem kellene fájni amikor elmegy a magzatvíz???
az lehet hogy a nyákdugó pedig nem távozik???
nekem nem volt ilyen véres cuccc...
jajj lányok köszönöm h így izgultok értem:)
Most én is úgy érzem, szeretném átélni mégegyszer. Na, majd 2 év múlva! :)
Neked viszont most gyors tágulást kívánok! És persze könnyű szülést! :)
Hát nekem elfolyt vagy fél deci, aztán meg semmi! A kórházban a doki nem tudta megmondani, hogy magzatvíz volt, vagy nem, mert totál zárt volt a méhszáj. uh után derült ki hogy magzatvíz, és irány a műtő. (3. császárom volt, alapból műtét)
Szóval én nem várnék....
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Kombinált tesztem szerint 1:12 az esély genetikai rendellenességre, így megyek genetikai UH-ra és magzatvíz-vizsgálatra. Volt így más is?
- Tegnap magzatvizet vizsgáltak nálam, mert nem jön a babóca. Mennyi ideig tartó és milyen mértékű vérzés normális utána?
- Hogyan csinálnak magzatvíz-vizsgálatot, ha arra kíváncsiak, hogy tiszta-e? Milyen érzés? Igaz, hogy beindulhat tőle a szülés?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?
- Milyen színű a magzatvíz amikor elfolyik?