Milyen káros hatásai lehetnek a heti 2-3 anális közösülésnek? (tudásbázis)
Csajsz igaz de lehet nem érted amit mondok. Ha állandó partnered van és ő egészséges ő megtud fertőzni mert a saját szervezetedben lévő bacikat a vaginádba juttatja. Itt az állandó partner is tud betegéget okozni. Vaginálisan azért van egy két betegség, ha nincsenek egy éjszakás kalandjai a párodnak illetve neked vagy többen nem vagytok együtt akor igen csekély az esélye. De tény van egy két nemi betegség ami a nyilvános wc használatakor is könnyen összeszedheti az ember lánya de most ettől tekintsünk el., mert a szeretkezésről beszélünk.
mi is csináljuk attól még hüvelybe is. csak mikor mihez van kedvem.nézd ha neked probléma ,és nem csinálnád, az a te dolgod,nem vagyunk egyformák:)
Neked alapjáraton van e coli a vaginádban?
Egészségedre.
Én nem furkózok akkorát, mint a férjem farka. Abba nem megyek bele, hogy mi kicsi meg mi nagy, de nekem elméleti síkon ez elég, hogy eldöntsem mi hova való. Meg különben jól működik a vaginám, ami erre lett kitalálva, szóval még úgysem értem, mire lenne jó.
fertőzés lehetőség sajna minden szex során van.ezt nem lehet külön váalsztani. de lehet hogy ez csak az én véleményem:)
Igen és az e colli az anális szex során bekerül párod szervezetébe és utána meg a te szervezetedbe. Ugyan is az e colli az emsésztő traktusban vannak. Ennek pont, hogy köze van ehez.
nézd, én csinálom. elég rég,és nem vagyok már fiatal. nekem nem volt még ilyen gondom, hogy kitáguult volna a lukam:D
igaz. de itt konkrétan az análra kérdezett. de arra ugyanúgy vonatkozik a higiénia, mint a hüvelyire. ha valami baj van a partnerrel, akkor teljesen mindegy:) de az igaz, hogy tudni kell megválogatni a partnert:)
Igen de az E colli baci az rohadtul nem oda való és ngyon ronda dolgokat tud csinálni.
"Semmi bajod nem lesz, max. könnyebb lesz a nagy WC."
Szerintem ez elég nagy gond. De mindenki úgy pottyant, ahogy akar. Szerintem nem véletlen, hogy ez az izom úgy van kitalálva, hogy ájultam is tart.
A hüvelyi úton is el kapod ha a párodnak van valami fertőzése. Ezért kell figyelni a higéniára meg nem fűvel fával lefeküdni.
de ez igaz a hüvelyire is.hiába.ha van valami baci a partnerben, akkor dughatja bárhová.
ha megfelelően betartod a higiéniát, akkor bárhova csinálhatod. nem lesz gond
Nem feltétlen. Mert az e colli baci attól a partnered péniszén bekerül az ő szervezetébe ami neki nem okoz problémát és hiába mossa meg az akkor is ott marad, míg ki nem kezelik.
a hüvelyi utat a természet találta ki, az análisat meg az ember, azért nem mindegy azt hiszem
Nem is én kaptam fertőzést. Én úgy kerülöm el a fertőzés lehetőségét, hogy nem pemecseletem össze az ecsetet.
azt értem, de ezért kell oda-vissza figyelni
Pedig a férfi húgycsövében remek talaj van a coli és egyéb bélbaktériumoknak, érdemes nézetni nála egy vizelet leoltást.
ez oké, de ha betartják a megfelelő higiéniát, akkor nem lesz gond. ennyi erővel hüvelyi úton se szexeljenek, mert akkor is lehet fertőzés
Azok a kórokozók nem csak akkor vándorolnak el a helyükről ha a manus a farkával eltéved, van azoknak saját "lábuk" is, főleg a huzavona még segít is nekik, aztán ott vannak a testnedvek, izzadság...
Csak azt nem tudom minek indult a fórum ha nem hiszel annak aki megírja a kérdésre a választ.:)
Nem tudom, hogy olvasod e a hozzászolásokat, de a partneredtől is ellehet kapni a fertőzéseket.
:o)))) Imádom a hsz-aidat.. :o)))
nem kötelező fekáliát kenni a vaginába. ha análba csinálod, akkor ott is fejezed be
Tulajdonképpen nem tudom, hogy milyen egy igazi seggdugó, ha nem egy nagyon alacsony emberről van szó.
Talán, de a tények makacs dolgok. És valaki nem tapasztalatból tudja, hogy fekáliát nem kenünk a vaginába, mert a másik kárán tanul. (Ez megint biztos rosszindulatú megjegyzés, de szerintem vér ciki a XXI. században a kórokozókról ennyit nem tudni elméleti síkon általános iskola után.)
A seggdugó nem esik ki, mert kinyílik mint egy kis ejtőernyő....volt egészségügyis...láttam már olyat...(és nem azért mert használnom kell szerencsére..)
További ajánlott fórumok: