Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen "extrát" rántsak ki, a holnapi ebédhez? fórum

Milyen "extrát" rántsak ki, a holnapi ebédhez? (beszélgetős fórum)


1 2 3
2014. ápr. 8. 16:30

- Persze lehet kelkáposztát is kirántani ezt szoktam én is

- Van aki megfőzi a tejbegrízt, szét-teríti, ha meghűlt kockára vágva panírozza és megsüti.... édesanyám csinált ilyet, nekem "nem jött be"

2014. ápr. 7. 19:42

Amikor kimaradt a fehér káposztából készült párolt káposzta, és palacsintát akartam sütni, de nem volt itthon semmi tölteléknek-valóm, akkor jött az ötlet, belerakom a felmelegített párolt káposztát.

Ráraktam a palacsintára, négyrét hajtottam, és úgy ettem. Persze nagyon laktató volt, kimaradt sok palacsinta, másnap úgy négyrét hajtogatva a szokásos módon bepaníroztam, és kirántottam. Készítettem hozzá hagymás törtkrumplit + cékla salit mellé = mind a 10 ujjamat megnyaltam utána!

66. a14deb9047 (válaszként erre: 65. - 8c73a5832e)
2010. szept. 10. 12:00
Picit párolni, mint a karfiolt, lecsurgatni és a szokásos panírozási folyamat. Még jobb, ha a tojásba teszünk törött borsot vagy reszelt sajtot. Néha szoktam nagyon apróra vágott zöldség zöldjét is beletenni.
65. 8c73a5832e (válaszként erre: 57. - A14deb9047)
2010. szept. 10. 11:18
Tényleg? Én zellert csak a húslevesbe tettem,mert jó ízt ad neki,de nem esszük meg, valahogy nemigazán ízlik...Van valami trükkje,vagy csak simán bepanírozod,és rántod?
2010. szept. 10. 11:16

-hagyma

-főtt köröm

-töltött káposzta

63. katus3
2010. szept. 10. 11:14
Sziasztok! Én a karajt úgy rántom,hogy a tojásba rakok szezámmagot és reszelt füstölt sajtot! Isteni! A bundás kenyér is így készül.:-)
2010. szept. 9. 20:25
A prézlibe keverj szezámmagot,a sima hús is más lesz tőle.Esetleg csirkemell kettéhajtva közte sajt szelet.
61. Augustus (válaszként erre: 60. - Augustus)
2010. szept. 9. 20:17
Bocsánat csajok! Olvasgattam az ötleteiteket, majd óvatlanul így hagytam a gépet. A kicsi fiam pedig belepötyögött.
2010. szept. 9. 18:47
semi
2010. szept. 9. 18:29
Szoktam a liszt-tojás-morzsa összeállítást szándékosan csinálni kis pogácsáknak. Törött borssal fűszerezem, vagy darált piros paprikával.
2010. szept. 9. 18:06
hú, annyi finomságot olvastam itt, hogy csak úgy folyik a nyálam!! DE! Én maradok az elhatározásomnál, hogy hét végére csirkecombot rántok zsírban (jobb az íze), petrezselymes krumplival. Mostanában sok minden más rántott dolog volt, jól esik a hagyományos is néha. Az a fincsi ropogós panír... :-))
2010. szept. 9. 17:36
Rántott zeller!! Isteni finom!!
2010. szept. 9. 17:33
Még a panírt is lehet variálni: tehetsz bele borsot, -kókuszreszeléket, -szezámmagot, -sajtot.
2010. szept. 9. 17:29
Kelkáposzta fasírt vagy rántott karalábé mennyei mind kettő:-)
2010. szept. 9. 17:27
karfiol,fahéjas alma,hagyma
2010. szept. 9. 17:27
patisszont
52. Krisztine2 (válaszként erre: 1. - Gummy)
2010. szept. 9. 17:25

sajt,cukkini,gomba,szója,+tartár mártás.


Palacsinta tésztába teszel jó sok reszelt sajtot ebbe mártod a husit(csirkemellet szoktam)forró olajba sütöd.Finom:)


Borzaska:

reszelt krumpli+só+bors+fokhagyma +liszt.Ezeket összegyúrod,csirkemellet belisztezed,majd ebbe a masszába forgatod.Olajba kisütöd.

2010. szept. 9. 17:24
ja, persze rántva van a gomba! :)
2010. szept. 9. 17:24
roqforttal töltött gomba, fokhagyma mártással, rizzsel!
2010. szept. 9. 17:20
Főtt rizst fölvert tojásfehérjével összekeverni, vizes kézzel galambtojásnyi gombóccá, panír és mehet is az olajba!
2010. szept. 9. 17:14
Sörtésztába mártogas bele ,halat ,csirke vagy pulykamellet,brokkolit,karfiolt,jó forró olajba kisütve bármilyen körettel,tartármártással is finom.
47. a14deb9047 (válaszként erre: 46. - Emeni)
2010. szept. 9. 17:12
A majonézbe szoktam pici fokhagymát reszelni, belemártogatni a rántott izé-mizét...
46. Emeni
2010. szept. 9. 17:10

A rántott paradicsomot mindenképp ajánlom,isteni!

Kb 1 cm-es szeletek,keményebb paradicsomból,enyhén lesózva.Liszt,tojás,prézli a szokásos.

Viszont ajánlom az egyéb rántott dolgok között utoljára ezt elkészíteni,mivel kis levet ereszt az olajba.

Ha rántott patiszont készítek,mindig csinálok hozzá:

natúr joghurtba zúzott fokhagyma,ebbe tunkolva nagyon fini!!!

45. andi6020 (válaszként erre: 35. - A14deb9047)
2010. szept. 9. 17:07
A bodza, sőt az akácvirágot is ki szokták rántani, igaz, palacsintatésztában.
2010. szept. 9. 17:07
És még lehet almakarikák palacsinta tésztában, fahéjas cukorral megszórva!!
2010. szept. 9. 17:07
Jut eszembe, ha már ebéded van, csinálhatsz desszertként rántott almát... palacsintatésztába kell forgatni a lisztes almát, és fahéjas porcukorral kell majd megszórni a tetejét. AZ is fini, csak desszertként v nasiként
2010. szept. 9. 17:06
Nekem még a rántott paprika is nagyon bejön. Mag nélkül, 4-be vágva, panírozva...
41. 7c79ff1565 (válaszként erre: 33. - Andi6020)
2010. szept. 9. 17:06
ilyent szoktam én is, csak én úgy veszem a darált húst, meg olyna bolognai feelinget csinálok hozzá, szósszal. de a többi uaz. Ugye h milyen fini, meg laktató...
2010. szept. 9. 17:05
Rántott háromszög sajt. A családnak az ízesített, nekem a natúr nagyon bejött. Kétszer bundázom, így biztos, hogy nem sül szét, és nagyon fincsi.
2010. szept. 9. 17:05
Ötletek a szűkebb napokra is :S
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook