Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen ételt készítsek csirkemellből? fórum

Milyen ételt készítsek csirkemellből? (tudásbázis kérdés)


1 2
31. töhöske (válaszként erre: 29. - Szikmár)
2014. jan. 4. 08:37
Leírod,hogy készíted? Köszi :)
30. grizus
2014. jan. 4. 05:15
Sonkás-gombás szószos csirkemell. Rizzsel.
2014. jan. 3. 12:09
Tárkonyos szószban csirkemell rízzsel vagy pennével :)
28. 9892d65728 (válaszként erre: 19. - Hte23)
2014. jan. 3. 10:10
ez az egyik legjobb ötlet..
27. béka603 (válaszként erre: 26. - Boldogliz)
2014. jan. 2. 16:45
Sütőtök,brokkoli,karfiol,karalábé,zöldborsó......
2014. jan. 2. 16:16

Cukkinis-sárgarépás csirkemllet akartam készíteni, de nem kaptam sehol sem cukkinit.(pedig annyira kiívánom).

Így most hogyan készítsem el? Mi illikmég a répához?

2013. jan. 20. 07:33
Én csíkokra vágnám, és kevés étolajon sütném meg fűszerekkel.
2012. okt. 4. 10:55
Pongyolás csirke mell Nézd meg a receptembe
23. katus3 (válaszként erre: 22. - Katus3)
2010. dec. 3. 14:58
Lemaradt: az öntetbe is tegyél sót.
22. katus3
2010. dec. 3. 14:57
Csirkés spagetti: 1 csirkemellet csíkokra vágsz,vaj és olaj keverékén megpirítod, dobsz rá 10 dkg apróra vágott sonkát(sima gépsonka is jó. Sózod,borsozod,rányomod egy fél citrom levét. A következő öntettel öntöd nyakon: 1 nagy tejföl, 1 tömlős krémsajt, 1 kicsi főzőtejszín, 3 gerezd reszelt fokhagyma, 1 ek. mustár, 1 ek. liszt. Ezt kevered el csomómentesen, és ha ráöntötted,forrald össze. Spagettivel tálalod.
21. Dina2
2010. dec. 3. 14:44

a mi kedvencünk: ledarálom a csirkemellet, reszelek bele egy krumplit és egy répát, beleütök egy tojást, fűszerezem, és annyi prézlit teszek hozzá, hogy formázható legyen.

nudlikat formázok belőle, és bepanírozom, mint a bécsi szeletet.

fritőzben kisütve isteni, még csemegének is!

20. Szilvamama (válaszként erre: 1. - Blackgirl86)
2010. dec. 3. 14:40
Ha nem akarod, hogy a csirkemell kiszáradjon, akkor lapján vágd félbe, kiklopfolod kicsit, só-bors vagy fűszersó, és teflonban, fedő alatt kevés olajon először megpárolod, majd hirtelen lepirítod. Én sokszor szoktam így csinálni, nem szárad ki.
19. hte23
2010. dec. 3. 12:43
Tárkonyos csirkeragu leves.
18. 704ac5130b (válaszként erre: 17. - Blackgirl86)
2010. dec. 3. 12:41

Akkor jó... siettem... :)))))


Jó főzőcskézést!!! :)

17. blackgirl86 (válaszként erre: 16. - 704ac5130b)
2010. dec. 3. 12:40
Igen. Nem tudtam hol kapok hamarabb választ, az idő meg sürget. De most már napokra elengedő tipp van, melyekért hálás vagyok.
16. 704ac5130b (válaszként erre: 1. - Blackgirl86)
2010. dec. 3. 12:36
Én beírtam Neked a "Mit főztök ma" topikba... ott is kérdezted... :))))
15. Pen80 (válaszként erre: 14. - Kriszti1212)
2010. dec. 3. 12:31
Igen, ez egy olyan hely :)))
14. Kriszti1212 (válaszként erre: 12. - Blackgirl86)
2010. dec. 3. 12:27
Itt mindenki tud segíteni :)
13. Katinkaboszi (válaszként erre: 1. - Blackgirl86)
2010. dec. 3. 12:26

szia :)


csíkozd fel, vagy kockázd, ahogy jobban esik, egy kis szelet füstölt szalonnát is kockázz fel, majd ezen süsd fel a húst is, mikor már majdnem fehér, akkor jöhet rá egy kis gomba, a végén pedig egy kevés liszttel kevert tejföl, vagy joghurt és összesütni az egészet.


de ha igazán finomat akarsz, akkor egy mellet csak kettőbe vágj, sózd, borsozd, lisztbe meg kell forgatni, akkor nem szárad ki és kevés olajon , vajon felsütöd, csak éppen.

Ezek után kivajazott tepsibe rakod, rászórod a szeletelt hagymát, erre jön a kikavart tejföl,, jöhet bele egy kevés sajt is, majd mikor már puha az egész, akkor még jön rá sajt, nagyon finom és egyáltalán nem szárad ki a tejföltől.

2010. dec. 3. 12:26
Kis konyhatündérek! Bármi gondom bajom lesz a hoxára jövök. :)
2010. dec. 3. 12:26
Bacona tekert csirkemell özgerincformába sütve?
10. k_nm
2010. dec. 3. 12:25
Fogod a csirkemellet, szeletekre vágod, pici olajon átfuttatod, reszelsz rá narancshéjat, öntesz rá tejszínt meg narancslevet, átforralod, füszerezed ízlés szerint, fözöl hozzá tésztát vagy gnocchit és kész...(ha szeretitek csípösen, egy csilipaprikával párold át a pipit)
2010. dec. 3. 12:25
Mi nagyon szeretjuk a sajttal sonkaval rakott csirkemellet.
2010. dec. 3. 12:25
Ez eszembe sem jutott! De kitünő! Köszönöm!
2010. dec. 3. 12:25
Tejfölös-paprikás csirkemell nokedlivel?
2010. dec. 3. 12:25

sózd-borsozd a kicsit kiklopfolt csmellszeleteket és forgasd paprikás lisztbe


egy tepsi aljára tégy baconszeleteket, fektesd rájuk szorosan a melleket,

majd keverj el 20 deka reszelt sajtot 1 tojással és egy nagy tejföllel, ízesítsd sóval, borssal, esetleg vegetával(ha használsz ilyesmit)


told a sütőbe


és süsd pirosra


rizzsel , pürével nagyon finom



és egyáltalán nem száraz

5. Kriszti1212 (válaszként erre: 4. - Pen80)
2010. dec. 3. 12:24
Ja igen, tényleg :D Köszi :)
4. Pen80 (válaszként erre: 2. - Kriszti1212)
2010. dec. 3. 12:24

:)))

Penne vagy tollhegy tésztának hívják :)

3. Pen80 (válaszként erre: 1. - Blackgirl86)
2010. dec. 3. 12:23
tejszínesen :) zöldborsóval vagy ananásszal? esetleg gombával? ehhez finom a krokett a szaft miatt.
2. Kriszti1212 (válaszként erre: 1. - Blackgirl86)
2010. dec. 3. 12:23
Tejszínes csirke. Kis gombát hozzá, finoman befűszerezve minden, szaftos is és nagyon jó. Tésztát hozzá (azt a csőszerűt, ami a végein ferdén van vágva) és kész. :)
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook