Milyen érzés, amikor legelőször adják oda kisbabát miután megszületik? (tudásbázis)
Na ezzel én is így voltam. Valahogy a "végre vége" érzésen kívül más nem jutott eszembe. Az hogy meg meg kéne fogni, eszembe sem jutott. Még azt is megkérdeztétk tőlem "nem is örül kedves anyuka"-annyira nem voltam ott. Én is rengeteg bódítót kaptam...vannak részek, amik ki is estek (na nem a szülés, vajúdás közbe, sajna).
Megvallom őszintén - nem vitatva mások érzelmeit - de el nem tudom képzelni, hogy valakinek ez lenne élete legcsodásabb élménye.
Nekünk idén november 30-án születtek meg a fiaink. Mivel akkor még a 30. hetet sem töltötték be (29+5) a császármetszés után rohantak velük az újszülött intenzívre és a mai napig is csak nézegetni, illetve maszkban, steril köpenyben, bemosakodva lehet őket megérinteni is... :(
Már nagyon várom, hgy az alább leírt érzéseket én is megtapasztaljam és végre a kezembe foghassam a gyerekeinket!
Leírhatatlan! Az első lányomat a szülést követően rám tették, belenézett a szemembe, és abban a pillanatban elbőgtem magam, ő pedig abbahagyta!
A második lányomat már egyből a kezembe adták! Maga volt a csoda, hogy még úgy mázasan megfoghattam!
Megható és meglepő...
Megható, mert végre a kis embert,akire már annyira vágytunk és vártunk, a karunkban tarthatjuk. Meglepő, mert hááát olyan, amilyen egy újszülött. Kicsit lila, kicsit ráncos, kicsit nedves, de GYÖNYÖRŰŰŰŰ.
már régen történt,de soha nemfogom elfelejteni
felemelő,megható és szavakban elmondani nemlehet mennyire jó érzés....
mindkét gyermekemet megkaptam miután megszültem őket...
az életem talán legfontosabb pilanata...
lányomnak is elmeséltem,aki most védőnőnek tanul
:)))))
Nekem életem legboldogabb pillanata volt amikor először a kezembe vehettem a kislányomat!!!
Úgy éreztem hogy soha többet nem akarom letenni.
További ajánlott fórumok:
- 35.héten megszületett magzatnak milyenek az életesélyei?
- Mire gondoltál legelőszőr amikor felkeltél?
- Vérzés terhesség alatt, de egészségesen megszületett! Pozitív történetek gyüjtése
- Hoxa kisbabája megszületett!
- Akik úgy érzik tönkrement a kapcsolatuk a párjukkal/férjükkel miután megszületett a baba
- Miután megszületett az exednek a gyereke (az új párjától), azóta mennyit foglalkozik a tőletek született gyerekeivel?