Milyen az a keszegsegg? :D (tudásbázis)
Hm... a központi kérdésnél tartunk: kaja!
Isteni a harcsa, én a belőle készült halászlét szeretem a legjobban. Kedvenc helyemen nem olcsó, hanem drága. Viszont jól meg van pakolva ikrával, tejjel, hússal. Egy szelet kenyérrel, ha délben eszem meg, akkor másnap reggelig nem vagyok éhes...
De az igazi kedvenc a fogassüllő.
De éppen azért, mert a balin a többi keszeghez képest hatalmasra nő, ezért egyáltalán nem lehet laposnak, vékonynak nevezni.
És természetesen szinte lehetetlen olyan finom ropogósra sütni, mint a többi apró keszeget, pedig az apró szálka ebben is rengeteg. Éppen ezért nem igazán szerettem.
Vékony, lapos
De ha a keszeget sűrűn beirdaljuk, és paprikás lisztbe forgatva totál ropogósra sütjük, fokhagymával bekenjük, még a szálkákat is össze lehet ropogtatni. Szóval: finom! :)
😂😂😂
Én keszeg seggű vagyok. 🙄
Lapos. De legalább nem fülled be a két part között. 🙄
A sovány, lapos, csontos fenekűekre.
Próbálj egyszer egy halasnál keszeget enni. Rossz ránézni, lapos, és tele van szálkával, de finom hal.
További ajánlott fórumok:
- Nálatok milyen idő van?
- Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel?
- Egy plázacica naplója... azaz milyen egy igazi NŐ... szerinte...
- Otthonszülők - ki segített, milyen tapasztalataitok voltak?
- Te milyen nevet adnál...
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?