Milyen a "szép" punci? Nektek milyen van? (beszélgetés)
Nő doki tudna ebben segíteni. Van valamilyen " listája " bizonyára amin rajta van, miket végezhet el Ő is TB - re.
Jó rég azt mondta egy csaj, " kolnnőm, hüvely szűkítést " megcsinálja neki a nődoki...
( 12 éve is van már. nem is tudom hogy került szóba, és miért is mondta nekem el. )
Az ilyet mièrt nem csinàlják TB-re?
Borzasztó lehet, ha valakinek olyan csúnya a nemi szerve.
Ez jó kérdés;)
Kinek mi tetszik....
Jé, még egy komoly fórum :)
Fogalmam sincs milyen a szép punci. De nem is érdekel..
Ilyen. És az orrom is, az állam is, a melleim is, egyiket se fogom átszabatni. Ha valaki szeret, így szeret..
Bár egyszer egy fiúbarátom mesélte, hogy volt olyan nővel, akinek olyan volt, mint egy egyhetes párizsi. Jelentsen ez bármit is, mert azóta se tudom, mire gondolt.. 😃
Intimplasztika, van ilyen téma. Biztosan olvastad.
Nem csináltatnám meg, drága sok fájdalommal jár néhány nőnek.
Jesszus. :)
Egyszer egy gyerekkori barátnőmmel találtunk egy "olyan" újságot, és volt benne egy ilyen tapsikolós nő. Visítva röhögtünk, úgy igazából nem tudtuk elképzelni, hogy "miez". Aztán olvasom, mennyi nőnek van ilyen problémája, úgyhogy nem is vicces. Biztos baromi zavaró lehet, ha ilyenem lenne, tuti plasztikáztatnám.
" sok " hasznos tanács a yutubon, mutatott 1 ötletet. Jónak tűnhet.
Bugyi elejére a vékony, de egyforma vastag széltében hosszában, betétet ragasztani.
Körbe, keresztbe...
Zavarosnak tűnhet.
Aki talál videót, nézze meg.
Írja le ide " magyarabbul ".
Ha újból belebotlok, bemásolom a linket.
A tevepatát a zsíros/pufi vénuszdomb okozza leginkább, és a nagyajkak.
Fityegni nem a kisajkak szoktak? :)
A lényeg, hogy van ideál', és van, amelyik nagyon nem tetszik.
De ügyebár az ízlés szubjektív! :)
Én is mindig ezt mondom, hogy én is az arcát nézem, de ha egy szenzort tennének a szemünkre, akkor kiderülne, hogy másodperc töredéke alatt a tekintet először odaesett. Persze, ez egy reflexszerű, nem tudatos odanézés, úgyhogy mondom, hogy vagy nem vallja be egy nő, vagy nem is vesszük észre magunkon.
Ettől még igaz.
További ajánlott fórumok:
- Milyen pasik jönnek be nektek?
- Napi 1200 kcal, nektek milyen egy napi menütök?
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Sziasztok lányok, asszonyok, csajok, szép napot nektek hogy vagytok?
- Nektek hogy sikerült előteremteni a pénzt mellplasztikára vagy bármilyen szépészeti műtétre?