Milyen a balatoni víz minősége? (tudásbázis)
A hattyúk, kacsák és egyebek pedig a parton végzik a dolgukat, véletlen sem a vízben :)
Többször fürödtünk idén a Balatonban, semmi baj nincs a vízzel, csak nem jó ötlet inni belőle.
biztos, de gondold el, mekkora víztömeg az!
egy strandmedence ennél sokkal kisebb
szerintem inkább a lángos-fagyi-kukorica-jégkása-palacsinta-hekk kombót nem bírta a gyomruk
a vízzel nincs baj, a minősége kimagasló, bár ebben a dögmelegben biztos romlott valamennyit, de tuti nem attól betegedtek le a gyerekek.
A strand összes gyreekének össze kellett volna szedni ezt a kórságot, ha baj van a vízzel, de akkor már járványról beszélnénk...
Ilyet én is hallott,de régebben..Akkor volt ez,amikor nagyon meleg volt a víz.A múlt héttől nem hallottam megbetegedésről.Az én fiaim is sokszor voltak lent,nem betegek.De nem is kicsik:))
A jövő hétre már lehülést és felhős időt jósolnak,így valószínűleg nem lesz gond.Lehet,fürdeni se tudnak:(((De ha mégis,NE igyanak belőle!
További ajánlott fórumok:
- Az éjszakai alvás minősége, milyensége
- Milyen vitamint szedjek hogy jobb legyen a hajam minősége?
- Milyen az ivóvíz minősége lakóhelyeteken?
- Milyen a Tisza-tó, Tisza strandjain a víz minősége?
- T-home dig. kábel (tv, net, telo) akinek ilyenje van, milyen a minősége?Telo és net..
- EBay-ről rendelt már valaki (smink)ecsetkészletet? Milyen a minősége és kb mikorra jön meg?