Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Fel kell hívni a kormányhivatalt és elmondani, kérni az utolványozási számot és valószínű a kézbesítő postán lesz, ha még nem küldték vissza a hivatalnak, a hivatal újraküldi, ha visszakerült hozzá!
Én így jártam, ott feküdt a postán a csekk, mert vagy lusta volt a postás, vagy sporólt a melóval vagy csak nem figyelt oda, nem tudom, de vsz ez lehet.
Fel kell hívni a kormányhivatalt és elmondani, kérni az utolványozási számot és valószínű a kézbesítő postán lesz, ha még nem küldték vissza a hivatalnak, a hivatal újraküldi, ha visszakerült hozzá!
Én így jártam, ott feküdt a postán a csekk, mert vagy lusta volt a postás, vagy sporólt a melóval vagy csak nem figyelt oda, nem tudom, de vsz ez lehet
Sziasztok
Az álláskeresőiről nem tudtok valamit hogy mikor érkezik a számlára?
Van?
Vagy kérdezed?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?