Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Én nem ahhoz szóltam hozzá amit Ő kérdezett,de én sem kötözködni akarok.Vissza kéne olvasni !!!!!!Ő kezdte el az egészet!!!!
Érdekes, ezen a fórumon minden elsején jelennek meg friss regesek!!!!Aztaaa....
A MÁK iszonyat mennyiségű utalást küld ki minden hónapban a bankok felé.Sőt, ha tudnád, hogy ezeket már mikor elkészítik,rosszul is lennél.Na mindegy, holnap csp, gyes, meg hasonlók....
és nem friss regisztrált vagyok mert már jó pár éve regiztem csak nem jártam fel és elfelejtettem a jelszómat.
köszi te legalább értesz engem :)
Most tényleg nincs igazad teljesen mást kérdezett.Csekkes,gyerek tartás.Nem veszekedni akarok.
de osztom mert nem családiról kérdeztem . Olvasd már el te... mit kérdeztem .És ne flegmázz ha nem tudod miről van szó
Friss regisztrációval ne oszd nekem az észt,mert ezt is minden hónapban eljátszuk....
Én értelmesen olvasok,csak Te vagy érthetetlen.Júliusban is ez a cirkuszment.Megmondtuk már jó páran akkor is és most is a MÁK-ra ne m vonatkozik a 4 órás kiutalási rendszer.Miért nem lehet ezt felfogni agyilag?TUdd meg nyugodtan nem élek fényes anyagi körülmények között,de nem sírok itt minden hónapban,hogy mikor lesz már családi.....
ha nem olvastad volna el értelmesen nem azt kérdeztem .... A családival tisztába vagyok
Eddig is így volt családi ,és így is marad.Ne játszuk már el ezt minden hónapban.
az a fene van hogy ugy látom neked nincs gondod a pénzzel még más lassan éhen hal Magyarországon.És mondjuk én olyan faluba lakok hogy nem segit még a polgármesteri hivatal sem. Csak ennyi fene van ....
Mi a fene van már megint itt?HOLNAP LESZ CSALÁDI PÓTLÉK ÉS GYES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tudomásom szerint csak az elektronikus utalásokra vonatkozik a 4 órás
Sziasztok !!! Lenne egy kérdésem valaki tudja hogy piros csekkes átutalásra szól e a 4 órás átutalás??? Azt kell tudni hogy helybe adják fel nekem a gyerektartást.
Korábban megírták, hogy a MÁK-ra nem vonatkozik.
Ha azóta volt változás, akkor úgyis szólnak majd itt, a fórumban. Biztos lesz valaki, aki megtalálja az államkincstár oldalán, ha majd ők is így utalnak.
Könyörgöm, ne kezdjük megint...
erröl tud valaki valamit?
Sziasztok!
Az Államkincstár sem a rendszeres havi,sem a rendkívüli utalásokat nem intézi a 4 órás rendszerben(a nemrég beadott emelt családi-kéréseimet is megkaptam,de ugyanúgy,mint eddig,az utalás után másnap.).A saját dolgozói fizetését utalja csak 4 órás rendszerrel.
Így szép napot kívánok,és holnap reggel mehetünk az automatákhoz... :D
2012. július 1-jétől az elektronikusan benyújtott átutalások néhány órán belül megérkeznek a címzetthez. Az új rendszer felgyorsítja két bank ügyfelei között az átutalásokat. A jelenlegi egy nap helyett legfeljebb négy óra kell az elektronikus forint átutalás teljesítéséhez, így az adott összeget már aznap a számláján tudhatja a kedvezményezett.
2012.02.01.
2012.03.01.
2012.04.02.
2012.05.02.
2012.06.01.
2012.07.02.
2012.08.01.
2012.09.03.
2012.10.01.
2012.11.05.
2012 12.03.
2013.01.02.
NEM. Az utalás napja 1-e, vagyis ma, és holnap lehet felvenni, mert az meg a jóváírás napja. Ne kavarj be légyszives.
Azt hiszem én nem bántottam senkit. de ha igen szóljatok! Amúgy nem rosszindulatból írtam.
De a válaszok akpcsán na inkább hagyjuk.......
Családipótlék utalás napja augusztus 2. mindenki holnap fel tudja venni a számláról a pénzét.Kitartás lányok ,asszonyok holnapig és szép napot :)
Te kérdezted, miért találták ki. Nem a csp miatt.
Nem rosz dolog mert pl a hvataltol kapot pénz és a munka helytöl kapot pénz már az nap rajta van már ez is egy jó pont
nekem nem kell ezt mondani !!!
További ajánlott fórumok: