Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Szia.28 napra kapsz majd gyest,23.940ft-ot.
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy 28 lejar a gyesem akkor jövőhonapban megkapom meg vagy csak felét?
Ne haragudj a kérdésért de ezt mire kapja mindenki egységesen?
De ebbe a hónapba kell h legyen
Gyermekvédelmiről tud valaki valamit elvileg ebbe a hónapba kellene h legyen
Minden hónap 4.munkanapján,dec.6.lesz most
Szia.Számlán kapom,de úgy tudom 2-3 napra utána ahogy számlára.
Sziasztok! Online adtam le a gyes igényt, véletlenül postai úton kértem, nem tudjátok esetleg, hogy online lehet ezt bankszamlara módosítani vagy be kell menni? A honlapon nem találtam ilyet ahol igényeltem. :/
Köszönöm a válaszod és azt esetleg tudod hogy aki postán kapja annak mikor hordják?
amúgy te miért "nyűglődsz" itt a fórumon? kötekedni, vagy megtudni, h mikor jön a pénzed?
egyáltalán nem azt mondtam, h problémás az eltartása... de! addig, amígy egyik megyében hordja a postás, a másikban meg 1 héttel később sem, az azért furcsa! amúgy örülök, h ilyen emberi hozzáállásod van, bebizonyítottad, h vannak még empatikus emberek(nem te).....
A lényeg az hogy jár neki és nem kapta meg.Az ilyen egyáltalán minej van itt,ha őt annyira hidegen hagyja h megkapja e vagy sem,időben kapja e meg vagy sem???Nem írta azt h ennélkül éhen hal a gyereke.Viszont ha már jár valami és nem véletlenül vannak rá jogszabályok,h meddig kell megkapni,akkor miért baj ha hangot ad neki itt h még nem kapta meg?????
Azért mert rosszindulatból leszóltad őt jobb lesz a lelkivilágodnak?
Dobd el!
Minden hónapban itt nyűglődtök, hogy mikor jön ez meg az a pénz.
Ha megszüntetnék ezeket a járandóságokat, akkor is el kellene tartanod a gyerekeidet.
komolyan mondom az agyam eldobom. még mindig nem hozta a posta a gyest az emelt családit, és a gyodot sem... tartós beteg gyereknek jár/na....
Akkor ez csak honapp végén.
Köszönöm válaszod.. További szép napot
30+1 nap számlára,30+4 nap postán és érkeztetéstől indul a 30 nap,nem feladástól.
Sziasztok az lenne a kérdésem véletlenül valaki nem tudja mit hónap 18án adtam be az adót azt mikor fogom meg kapni postán? Válaszokat köszönöm
Sziasztok!
Csed-et kapott e már valaki számlára?
Szia.Dec.2-án számlán lesz a csp.
Sziasztok.
Tudja valaki esetleg,hogy télapó elött meg e kapjuk a családit.
Gyedet kapott már valaki postán?
Szia!
Te kaptál már Csed-et?
80.000ft-ot kap mindenki egységesen.
Köszönöm , véletlenül összeget nem tudsz?
Majd 27.fele gondolom mint tavaly
Decemberi utalások mikor lesznek?
További ajánlott fórumok: