Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Csakis Pozitívan Csajok!!! :)
Most nézem hogy csak Budapest és vonzáskörzete ahol van kiszállítás :( Sorry..
Autista és dec.16-ra kaptam az orvoshoz időpontot(októberben).Személyesen vittem be.Remélem a gyest is megkapom.Ha nem akkor ìgy jártam.Köszönöm a válaszokat.
Erről az utólagosról nem hallottam. :/ Nem baj, ez most így marad. Megverekszek holnap a tömeggel, de remélem most nem bánja egy testrészem sem :D
Igen, pont a törvényben foglalt határidő miatt hozták előbbre az utalást. Lehet, hogy a hamarabbi utalásra is van valamilyen jogszabály. Ki kell tartanunk lányok! Mindenhol van gond...nagyrészt. Örülök ha valakinek nincs ilyen problémája. Februárig is kemény lesz a menet, de valahogy meg kell oldani. Kitartás!!!
Szerintem meg igen is tehet róla. Ekkora állami intézménynek tudnia kell, hogy dec. 31-én nem munkanap szerinti nyitvatartás van a bankokban, és hogy sok kicsi takszöv. van hazánkban, akik nem nyitnak ki. Ha egy kicsit is érdekelné az államot a családok sorsa, utána nézett volna ennek, nem tette volna meg ezt az oltári nagy igazságtalanságot.
Ahogy olvastam, akkor sincs nagy gond, mert ha felhívod őket ajánlanak egy olyan alternatívát hogy fizethetsz utólag online átutalással.. Nem olvastam el mindent erről, de majd mindjárt nekiesek :D
Így én se költök annyit, és jó hogy a kiszállítást megelőző nap 23:00-ig bármikor módosíthatom a rendelésem.. akár törölhetem is. :)
Lehet. Bár 2 éve kb mikor november 1 miatt szintén előbb utaltak, mert ugyanígy hosszú hétvége volt, én már okt. 27.-én szombaton megkaptam. Akkor munkanap volt az a szombati nap. Sokan meg csak 30.-án kapták meg az utalást.
Most az is egy szempont, hogy legalább nem költök annyit, mert babakocsival pocakkal nem tudok annyit hazacühölni BKV járaton, mint amennyit kocsival kihozatok :D Most meg így spórolok :D :D :D De tényleg motoszkált bennem, hogy mi van ha mégsem :D
tesco.hu és ott az online bevásárlás menüpont. egy email cím kell csak meg egy jelszó és már regisztrálhatsz is. :)
Biztos vagyok benne hogy Nagykanizsán van kiszállítás!! :)
Szerintem az államkincstár sem tehet,tehetett mást... Őket is törvény szabályozza.
Én is azért kértem a kiszállítást 31.-én 8-10 közé.. akkor már biztosan itt van :)
Tesco van,de online vásárlás nincsen... nem volt
Nagykanizsán nagyjából féléve néztem,akkor még nem volt...
Én nem mertem most megkockáztatni az online rendelést, mert féltem, hogy esetleg mégsem ér ide számlán a pénz (ki tudja?! gondoltam). Hónap elején próbáltam ki először a T űbevásárlását, nagyon hasznosnak bizonyult. Sok nyűgöt levett a vállamról, de most kénytelen leszek személyesen tiszteletemet tenni valamelyik üzletben :D
Sziasztok! Szép napot kívánok nektek! Napok óta olvasgatom az írásaitokat!Sajnálom ,hogy tisztelet a kívételnek egymást bántsátok!Az egész utalás a kincstár szúrta el mert ha tegnap indítják ma mindenkinek rajta van a számláján!Én sajnos fogyatékossággi támogatást várok a számlára (élletársam 100%-os nagyot halló +09.27-én agyi infarktus következtében lebénult:( mindketten rokkantnyugdíjasok vagyunk ) Tak.Szöv.vagyunk ,nem lesznek nyitva de kártyával lelehet venni,most hívtam a Tak.Szövetkezetet.Egyertértek azokkal akik várják a családi pótlékot ,hisz én is 4 gyermeket neveltem !Akinek párnap megnemszámít az meg ne bántsa embertársait :( Legtöbbünknek nagyon nehéz higgyétek el:(Nem akarom sajnáltatni magam de inzulinos beteg vagyok még graham kennyérre se telik nem .hogy mellé valóra! Ez van:( Napi 4x szúrom magam 6x kellenne étkeznem!Tehát ne bántsuk egymást mindenkinek megvan a maga keresztje!Boldogabb új évet kívánok nektek !
Csak kártyával lehet!!! Biztonsági okokból nincs a sofőröknél kp! :) Én most rendelek először így, de barátnőm sokszor 50-70 ezret hagy így ott és mindig minden megvan :) Egészen a konyhapultjáig viszik. :))
Ha elsőbbségi ajánlott levélben küldet el a papírokat 19.-éig, akkor nem szakad meg a folyamat! :-)
Mi teával koccintunk :) Én nem is ihatok várandósan, meg a tapasztalat az, hogy a maradék pezsgő mindig ott megy tönkre a hűtőben. Mellé még jól meg is fáztunk valahogy, úgyhogy finom citromos forró tea lesz éjfélkor :D
Nincsen?? Hogyhogy? Nincs tesco a közeledben?
Barátnőm Biatorbágyon lakik az Ürgehegyen, ami egy jól kieső rész.. fent egy hegyen, vele szemben már csak erdő van :D De még oda is kiviszik :D
Majd írd meg légyszi,hogy mindent megkaptál-e? :)Lehet kártyával is fizetni?
Tök jó! :) Nálunk nincsen online vásárlás... sajnos!
Postán hordják ma, számlán holnap lesz.
Én próbáltam belépni az enyémbe,minden kódot elfogadott csak gondolkodott a rendszer!Most meg már a kódot sem küldte ki...Biztosan karbantartás az év vége miatt! :)
Sziasztok! :)
Nem mondom hogy nem várom a családit.. de nekem elég ha holnap reggel megérkezik. Már hétfőn nagybevásároltam a Tescoban.. online :D így nem kell rohanni, a kiszállítást holnapra kértem, behozzák szépen kényelmesen a lakásba, és sehova nem kell rohangálni :)
Valaki vette már fel valahol ma a csp-t?
:) Mindegy mivel koccintunk,csak őszintén,tiszta szívvel tegyük! :)
További ajánlott fórumok: