Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
ez már annyira szánalmas...itt az anyukáknak nincs dolga? kisgyermek,akivel törődni kéne?fejleszteni?játszani?tisztába tenni? megetetni? vagy csak egyszerüen szeretgetni?? reggeltől idáig csak gép elött ülni és emberekkel vitatkozni,akiket életedben nem láttál és talán nem is fogsz...és mielött bárki belém kötne kisfiam szunyókál és azért vagyok itt... felugrottam valami hasznos infóért,de itt az nincs...
Eddig én se irtam csak nekem egy hirtelen haláleset történt és ezért várom semmi másért.De lehet hogy sokan ugy vannak hogy nem kell de én 3gyereket egyedül nevelek és nem kapok gyerektartást se mert a gyerekek apjuk Sehol nem dolgozik.
Hát igen dolgozni kell mind két szülönek.mi sem keresünk sokat de átlag félre teszünk 3ezret pl 10 hónap alatt az már 30 ezer.
Egyet értek veled én is hasonló helyzetben voltam kb egy éve nem,és attól hogy nem költöm el azért érdekel mikor utalják,az a biztos ha nálam van:)
Egyesek jól összeugrasztották itt az embereket... Mire jó ez?
Hogy jót röhögjek a veszekedéseteken!
"nem is ember akinek nincs félre tett pénze" ...ugye ez valami vicc???könnyü itélkezni az emberek felett de honnan tudod miért nincs neki?
a bátyám egyedül neveli a 2 gyereket a nagyobbik most éretségizik a kisebbik most tölti a 12-t.
a gyerekek anyja kb.20év után lelépett egy másik pasi miatt a tesómra hagyva a kölyköket.reggeltől estig gürizik hogy megadjon mindent a gyerekeknek.albérletet és rezsit fizet ,kocsi törlesztőt mert az is a nyakán maradt.nem kap semmilyen támogatást az önkormányzattól.és ráadásul a kedves anyuka sem fizet gyerektartást pedig megtehetné hisz külföldön dolgozik nem keres rosszul.és valahogy nem tud félre tenni.kérdem én akkor most nem is ember?
Minden hónapban megy ez a vita. Mégis azok akik nem várják a családit minek jönnek ide? Persze elmondhatják a véleményüket, de általában mások leszólásán kívül semmi hasznosat nem mondanak. Jelenleg megvagyok a családi nélkül, de ettől még érdekel, hogy mikor kerül a számlámra. Sőt voltak évek, hogy karácsonykor kicsit jobban kiköltöttem és év végén jól jött, ha előbb utalták. Voltak nehéz éveim amikor a családi nagyon fontos volt számunkra. Na és akkor mi van? Mindenki kerülhet ilyen helyzetbe. Persze nem kívánok én rosszat, de kíváncsi lennék, hasonló körülmények között mekkora mekkora szája lenne az okoskodóknak. Nem szégyen, nehezen megélni. Akkor sem, ha sokan ezt akarják elhitetni. Szégyen az akiből hiányzik az empátia és a tapintat. Hozzáteszem, ma már nagy szám van, megtehetem.
Az már az ő problémája :) én pl már novemberben elkezdtem bevásárolni karácsonyra szilveszterre ehhez nem is szeretnék hozzá nyúlni,de én még szerencsés helyzetben vagyok nálunk a párom is keres. Tény hogy biztos van olyan akinek csak ez a kis pénz van.
Egyébként sajnos mind két gyerekem beteg,tegnap hagytam ott a gyógyszere több mint 10ezret.még sem várom a csp-t mer ilyen váratlan eseményekre van féltetett pénzünk!nem is ember akinek nincs tartalék pénze!
Sziasztok!!
Felesleges tényleg vitázni.Reggel 8-kor hívtam az államkincstárat,ma utálják, reggel lesz a számlán.
És aki most elkölti szilveszterkor azzal mi lesz januárba??
Én nekem ráérne akár jövő héten is...de bármennyire is hihetetlen számodra igen is van olyan akinek szüksége van erre a kis pénzre...nem hogy segítenetek másnak legalább azzal hogy hasznos infot adtok,inkább belevesztek a másikba....undorító ami itt megy...sokan egy cipőben járnak és megértik egymást és van a másik fele akinek nagy a szája de ugyanúgy várja ezt a pénzt...
Ja és még annyit, hogy ennyire senki nem hagyhatta magát szar,,,, ba!! Hogy ennyire kell a csp!!! Borzasztó amiket itt olvasok!! És elszomorító!!!
Heló!! Ennyire nem lehettek naívak! Mindenki tudja hogy holnap érkezik a csp!! De annyira várjátok, akkor mi lesz veletek Januárban???
Utalni voltam a Takarékba, ott azt mondták, hogy holnap lesz a számlán.
Ugyan én nem vágyok érintett, de van egy 12 éves öccsém.
Mivel holnapután délbe bezár minden, így talán hihető a dolog.
Mondjuk ez a déli boltzár is megér eg misét.
December 24-én még érthető, de szilveszterkor 16 óráig simán nyitva lehetne minden.
Készpénznek ne vegyétek, azért.
De ami biztos, hogy idén mindenki megkapja.
Sziasztok. Nemrég beszéltem a postással holnap hozza a családit! Boldog újévet! :)
Nem értem miért kell előbb utalni!Bőven utalhatnák januárban is!
Üdv:Ma utaltak holnap lesz a számládon.
Kártyások 31-én tudják le venni a számlárol.
én is hivtam a postát holnap lesz postásoknak!!
Mindenki megfogja kapni még időben azaz 31-ig az államkincstár mondta.
És a szamlasok majd 31-en csütörtökön vehetik fel
szerintem holnapután, azt jelenti, hogy holnap kézbesítik, de aki nem tudja holnap felvenni, az még holnapután megteheti...
31-e nem késő már?mármint délig van nyitva minden
Szép napot! Most hívtam postát Pest megye... családi: holnap, holnapután várható!!!
Szia en tegnap Tatabányán
További ajánlott fórumok: