Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
A KÖVETKEZŐ CSALÁDI KÉT ÜNNEP KÖZT JÖN MAJD – DECEMBER 28-ÁN HÉTFŐN. következő családi pótlék december 28
Tehát a családok utalás esetén December 29-én Kedden vehetik le a kártyáról
akik postán kapják a családi pótlékot azok December 30-án kaphatják meg a pénzt.
A szociális segélyekről és egyéb ellátásokról nincs hiteles információnk sajnos.
Sziasztok!Én ugy hallottam holnap utalják a családit és kedden vehető le kártyáról!
Szia. December 31-én vehető le a számláról.
Szia, úgy néz ki a két ünnep közt utalnak.
Sziasztok. Szép és kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek. Szeretném megkérdezni mikor lesz számlán a családi?
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok mindenkinek!
Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepet kívánok a csoport minden tagjának!
boldog karácsonyt mindenkinek
kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok mindenkinek és egyben békés boldog és egészségben gazdag újévet kivánok mindenkinek sziasztok
Boldog karácsonyt Mindenkinek! :)
Boldog karácsonyt mindenkinek!!!!
nektek is boldog karácsonyt kívánok!
Miskolcon kedden hozza a segélyt a postás.
Néked is boldog karácsonyt kívánok
Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek a fórumon és a kedves családotoknak!
A Fővárosi és a Megyei Kormányhivatalok Családtámogatási Ügyfélszolgálatára érkezett elektronikus levelét megkaptuk. Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.
Kérdésére az alábbi tájékoztatást adjuk:
A 2015. december hónapra járó családtámogatási és fogyatékossági támogatások kifizetése a 2016. január 1-3. közötti ünnep és szabadnapok miatt a jogszabályban meghatározott szokásos időpont helyett, előre hozott utalással fog megtörténni.
A lakcímre utalandó ellátások 2015. december 23-án, míg a bankszámlára utalandó ellátások 2015. december 29-én kerülhetnek kiutalásra. . Az ellátás megérkezéséig szíves türelmét kérjük.
Felmerülő kérdéseit a Fővárosi és a Megyei Kormányhivatalok Családtámogatási telefonos ügyfélszolgálatán, az (1)-452-2910, (20)-881-9535, (30)-344-0045, (70)-460-9005 számokon is felteheti munkatársainknak, valamint tájékozódhat a www.kormanyhivatal.hu című honlapunkon.
Tisztelettel:
Fővárosi és a Megyei Kormányhivatalok Ügyfélszolgálata
Sziasztok! Most kaptam meg postán az állami gy.-tartást! Kellemes ünnepeket mindenkinek!!
Szia
Jövöheten 29 es 30 között :))))
Sziasztok, mikor lesz most rajt kártyán a családi potlék ? ( Komárom-Esztergom megye.
Sziasztok
Postán az állami gyerektartás csak hétfőn most mondta a postás! !!Tatabányán
Kellemes Ünnepeket kívánok Mindenkinek
Sziasztok! Tudom hogy nem idevaló a téma de a közmunkásbért nem fizetik ki a két ünnep között legalábbis Fejér Megyében Január 5-én lesz a kifizetés.
Sziasztok! Pest megyében sincs számlán gyerektartás. Tavaly 22-én volt, és minden hónapban 26-án szoktam kapni, ezt most jól elhúzták :(
Szabolcsban nem kapták ezek szerint.Postán gondolom két ünnep közt lesz.Bár ki tudja ezt a kavarodás már.Egy állam és mégis másképp utal.Na majd akkor lesz valahogy.
Nem vagyok Szabolcsi, de tegnap sok megyekböl írták, hogy megkaptak az állami gyerektartast számlán.
En postán kapom kíváncsi leszek,hogy mikor hozza a posti
el írtam Parasztvakítás szinonimája a "népámítás"
Válaszolok helyette a passzivitás szinonimája "népámítás" csak ne veszekedjetek már :). Itt a legtöbben valós információt szeretne a kifizetésekkel kapcsolatban.
Családi csak 29-30-án lesz,ez most az állami gyerekrartás amiről mi beszélünk.
Szabolcsi vagy?Tegnap én is néztem nem volt rajta.Más megyében rajta volt.Érdemes megnéznem?
További ajánlott fórumok: