Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok mikor lesz kártyán állami gyerektartás borsodban?
Szia és mindenkinek! Sokkal nagyobb eséllyel lehet a közgyógyigazolványt elintézni, gyógyszerkerettel és máris ingyen kaphatjátok a gyógyszert.....Nagy segítség lehet sokaknak.
Szia február 29-es es az hétfő
Sziasztok nem tudja esetleg valaki hogy szociális segélyt mikor utalnak mivel most 28 as ez a honap??
Általában az is reggel jön!
Sziasztok.erdeklodni szeretnek hogy ha emelt csaladi eseten soron kivuli utalast kapok az is 1 napos vagy az johet napkozben is gringo utalassal!?koszi
Úgy emlékszem a családi pótlék...ha tudod melyik jön visszamenőleg és melyik a tárgyhóra abból kitudod következtetni...épp ezért fogja egyiket az egyik a másikat a másik kormányhivatal utalni...
Köszönöm a gyes vagy a családi jött később?
15nap de az egyik pénzt kêsőbb fogod megkapni,mert az egyiket mêg a rêgi a másikat az új lakhelyed szerinti fogja utalni.
Tapasztalatból mondom mert én is így jártam.
Sziasztok
Most költöztem másik megyébe mennyi időm van bejelenteni az itteni államkincstárnak,hogy jövőhónapba rendesen kapjam a gyest+cspt?
Eléggé az! " mindegy" is. A gyógyszereket így is meg úgy is ki kell váltani.
Szia Brandy :)
Súlyos esetben jár...mondjuk 3,5 éves volt mikor elismerték beteg...viszont decemberben hozzájött az asztmához a krupp is...ugye azért együtt a kettő nem jó...minden hónapban itthon 1-2- hetet,szóltak már a suliban,hogy év végén osztályozó vizsgát kell tennie hogy mehessen 2.osztályba..mondjuk osztályfőnök azt mondta ne aggódjak mert számokba öntve kitűnő tanuló még igy is..de nagyon sokat hiányzik,és borzalmasan beteg...most is itthon van...2 hetet bírt ki suliba...tonogent kapott megint..a doki nekem azt mondta a pulmósnak hosszabbítania kell,mert Buci tényleg beteg.Csak nem értem más orvosok látatlanba is hosszabbítanak,pedig komoly változások léptek életbe 3 éve...ez így azért etikátlan nem?
ja és az lemaradt,hogy akkor se biztos,hogy megkapjuk,mert hát értsük meg,hogy megszigorították. Hát köszönjük a semmit. Marad a napi pipázás,gyógyszerek,inhalálás,ja és nem négykor,hanem 3kor hordom haza,mert nem bírja az ütemet.
Szia Filcike. Állítólag nem igazán adnak rá kiemelt cspt,jelszavuk,hogy népbetegség. Nekem egy nyamvadt papírt nem állítottak ki,hogy asztmás,így a havi sulis kajája is 10650ft. Most volt itthon másfél hétig napi 2-3 roham,de hozzá szoktunk,h szarnak rá,mert most 9,5 éves és soha egy ft emeltet se adtak születése óta. mindig arra hívatkoznak,h várjak még bekékül,majd mentővel kórház,de nem vagyok akkora marha,h megvárjam párezerért,hogy a kezem közt fulladjon meg a fiam,mert vagy kiér a mentő vagy nem merthogy vidéki vagyok. Ne számíts sok jóra. sajnos
Nagyon kőszi! Felhívtam közben a szegedi EP-t és azt mondták ma utalnak! Na kíváncsi leszek! Ezek szerint akkor én ős várhatok egy kis emelést! 😊
Sziasztok!
Biztosan van itt olyan anyuka akinek asztmás a gyermeke és kapja az emelt cspt...mi alapján kapjátok?
Mert nálunk 6 féle gyógyszer van.kórházban is volt a lányom,tonogeen,diafilin,rectodelt kúp és nagyon szájhúzva hosszabbítanak..máshol meg mindezek nélkül,látatlanba tölti ki a doki a papírt....hogy működik ez?
Nem az nem maximális. 147000 Ft volt eddig a max, most 155400 ft lett. Úgy tudom hogy azok kaptak levelet akiknek max van.
Hát most amit eddig utaltak 114 ezer, nem tudom az a maximális?
Én nem kaptam levelet pedig ez èv október 28-ig még jár a gyed a kiskányom után. Na ma felhívom őket!
Úgy voltam vele hogy ha ma nem akkor tuti holnap már rajta lesz. 8400 emelés jött, ami a levélben is volt. Persze hogy várja az ember, bár hála istennek nem lett volna gond ha csak holnap jön. Ez az eljárás ami most megy nem tetszik és ez nem volt jellemző a gyed és gyes kifizetésekre. Ezt furcsállom.
Nem tudom mi alapján utalnak de nekem még mindig semmi! Azért örülök h aki nagyon várta annak megjött! Hátha már a holnapi szórásban èn is benne leszek! Azt megkérdezhetem h mennyivel emelkedett a gyeded?
Nekem mindig 7:40 körül jön az sms. Már azt hittem ma sem lesz és meg is lepődtem de pár perces késéssel csipogott a telefon.
Akkor én is várom még egy picit! De neked egyébként kora reggel szokott jönni az sms ha utalják vagy inkább ilyentájt?
Sziasztok! Budapest Unicredit Bank. Ebben a pillanatban jött meg az emelt GYED!
Bp. Otp...síri csend. Azért ez már pofátlanság.
Sziasztok! van valaki, aki Németországból kap árvaellátást itthon Magyarországon? és tudja pontosan, hogy mi az ügyintézés menete? Az tegye már meg, hogy privátban felveszi velem a kapcsolatot. köszönöm.
További ajánlott fórumok: