Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott? (tudásbázis)
H betüs vagyok,290e Ft-ot fogok kapni és a 28-i utalási csomagban vagyok benne, azt mondták, hogy 3-4 nap mire a számlámon lesz a pénz.
Egyik kolleganőm G betüs, 400e-et fog kapni és a mai csomagban van benne. Másik kolleganőm F betüs, 160e-et fog kapni és aug 1-i csomagban lesz benne.
Mi arra gondolunk, hogy az ING-nél a reálhozam nagyságától függ az utalási dátum, vagy nincs igazunk?
Megjött az AEGON -tól az egy mondatos cinikus válaszlevél:
Augusztus 01. - 31. között utalnak.
Ködösítés volt minden korábbi...
Sziasztok!
Arra már gondolt valamelyikőtök, hogy a tagdíjbefizetés rendszeressége is számít a reálhozam kiszámításánál. . . a sok blabla mellett???
Feltűnt, hogy a vonatkozási időszak és a számlára beérkezés között hónapok is elteltek, holott a fizuból rendesen levonták mindig! Hogy fektesse be, ha nincs az összeg a számlán? Erre tud vki magyarázatot adni??
Kérlek Titeket, ha hasonló a helyzet Nálatok is, jelezzétek itt!!! (Talán ki tudunk vmit ötleni!)
De jó, hogy megkezdte az utalásokat tényleg az ING, ez megnyugtató:) Nemsokára mi is sorra kerülünk.
Nekem is kb. időpontot mondtak, hogy "úgy látják, hogy aug. 2-án vagy 3-án utalnak majd". Csak ne később utaljanak, mert 4-én ki kell váltani a dolgaimat a zaciból, különben elvész.
Igen,áprilisban több volt a kimutatásban de ez lecsökkent 35000ft-al igy lett 242000 a vége.
Én már december 29én beadtam visszalépési szándékom.
Egyébként N betüs vagyokErste bankba utalták.
Szia !Erre én is kiváncsi lennék.
Szóval aki Aegonos,és már utaltak neki légyszives írjon:-)
Jó reggelt! Kapott valaki pénzt az ING-től?
(Én aug. 3-án kapok pénzt, azt mondták. Nem vagyok átlépő. T betűs vagyok.) Valaki írta a fórumon, hogy első körbe került. De jó neki:)
Hát ez az...
Ezt már én is kérdeztem Tőle, de ma már többet nem Lépett fel Lacus1974...
Holnap remélem többen örülnek / örülünk már !
Jó éjt Mindenkinek !
Kedves Lacus1974!
Szeretnék érdeklődni, hogy honnan ez a biztos állítás az utalással kapcsolatban.
Kérlek szépen, ha még ma olvasod a kérdésem küldj egy rövid választ.
Ezer köszönet!!!:D
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- Nem lehet, hogy jobban jár az aki marad a magánnyugdíjpénztárban?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Mikor tudom meg végre, mennyi a magánnyugdíjam reálhozama?
- Hol tudnám kiszámolni a magánnyugdíj reálhozamomat az évgyűrűk oldalán?