Mik voltak az első terhességi tüneteid, amiből azt sejtetted hogy talán sikerült...? :) (beszélgetés)
Nekem meg színváltozás és viszketés nem volt.;)
Húúú, nagyon nem szerettem, hogy nagyobb lett...
Kicsit nagyobbak lettek a melleim és feszültek. Mensi előtt, csak feszült, de sosem nőtt meg, azaz egyértelmű volt, hogy ez más.
Egyszer voltam terhes és kb. a 4. hétben már tudtam, hogy az vagyok. A férjemnek is a melleim mérete tűnt fel kb. a 7. héten. Meg is kérdezte, hogy csak nem terhes vagy? Én meg mondtam, hogy biztosan.
Első gyereknél csak úgy a semmiből hánytam reggel.
Államvizsga előtt voltam egy héttel, ráfogtuk az idegességre - gyógyszert szedtem.
Mivel ez következő napon is megismétlődött, csináltunk tesztet, pozitív lett.
Másodiknál régóta próbálkoztunk már, sok vetélés után kiderült a pm alulműködés, kaptam rá gyógyszert, tovább próbálkoztunk. Egyik nap a munkahelyen kevés volt a pakk nálam, így lift helyett gyalog mentem a földszintről a másodikra. Mire felértem majd meghaltam, nem volt levegőm, azt hittem rosszul leszek... a fiókomban volt egy teszt, gondoltam minden mindegy alapon, noha délután 2 óra van, én megcsinálom - szinte egyszerre jelent meg a 2 csík :D
A harmadiknál nem volt tünetem. Elmentem rákszűrésre, a dokim azt mondta csinál egy uh-t, aztán közölte, hogy hoppá....
Érdekesség, hogy augusztusig adtunk időt a babának, ha akar, jöjjön, de nem sikerült, ezért szeptemberben beadtam a kérelmet, mennék vissza dolgozni. A második hétfőn elkezdte a bölcsit, aznap este mentem orvoshoz, kedden megjött a levél, mikortól kell kivennem a szabadságot, szerdán bementem, hogy helló, ezt tervezzük már újra....
A negyedik előzményei...
9 hetesen derült ki, hogy valamikor a 6. héten leállt a fejlődés, így az orvosom javaslatára kivártuk a spontán vetélést. Ez kb 1 héttel később következett be, majd azt mondta nyugodtan próbálkozzunk, mivel szépen magától elrendezte a természet.
Nos, én 4 héttel később hívtam, hogy hát, izé, pozitív a tesztem... azonnal mennem kellett hozzá, de még semmit nem látott, következő nap +rá kettőre béta hcg vérvétel, második eredmény után hívjam. A kisasszony nagyon, nagyon jönni akart. Vele így igazán nem volt korai tünet, viszont az elején semmi mást nem bírtam megenni az állandó rosszulléttől, csak a sós pisztáciát.
Ha jól sejtem, Nálatok első baba lenne :)
Drukkolok :)
Ez jó :D
És mennyi idős terhes voltál ekkor? (Kb)
Nagy nagy babaproject van nálunk, igyekszem mindenre figyelni de azért nem rágörcsölni.
Az érdekelne, pusztán kíváncsiságból, volt-e olyan tünet (az elmaradó menstruáció előtt) amiből úgy éreztétek, hogy esetleg sikerült a babó?
Nekem most nagyon szúrkál az alhasam, de igazából ma 2.napja már... (1-én kellene vagyis nem kellene megjönnie)