Miért vállal babát, aki anyagilag mélyponton van? (beszélgetés)
:))
Nincs még gyereke?
Az ország azért van xarban, mert már eleve nem teremtik meg azokat a feltételeket, hogy az ember normálisan éljen. Azoknak ad, akik már amúgyis dúskálnak a javakban és azoktól vesz el, akik napról-napra élnek. Egyre nehezebb a megélhetés. Nincsenek munkahelyek, de azért dolgozzál még járókerettel is és így tovább.
Akik meg eddig dolgoztak (az idős emberek) versenyt kell fussanak a patkányokkal a kukákig a jobb falatokért, mert annyi nyugdíjat sem kapnak már, amiből tisztességesen élvezhetnék munkájuk gyümölcsét.
Ez extrém példa, kitaláció. Ha túl nagy lenne a népszaporulat, akkor természetesen más lenne a helyzet.
E családnak éppen ez a különlegessége, hogy ritka szín e világban.
És még milyenben lesz!
Arról nem is beszélve, hogy itt az ország nagy mezôgazdasági területtel, szinte teljességében műveletlenül. Kínai fokhagyma, szlovák paradicsom, francia karfiol... Kell??? Kell. :(
Ezzel nem értek egyet, ne haragudj!
Én nagycsaládosként nagyon is sokat költök az ingyen oktatásra.... A tankönyvekért ugyan nem kell fizetni, de minden másért igen. Nekünk nem jár ingyen 3 étkezés a községben, csak a meleg ebéd. a kicsinek fizetem a tízórait, uzsonnát, 4000 havonta. A nagyoknak csomagolok. Mondjuk ők sem ebédelnek bent,mert úgy gondolom, hogy vannak nálunk rosszabb helyzetben lévők, egyébként is főzök minden nap. De több, mint 10000 volt a harmadikos lánynak csak a beiskolázás, könyvek nélkül. És itt nincs a két fiú számolva, sem a ruházkodás.
Elképzeltem a szitut:D:D
Amúgy jogos a kérdés engem is érdekelne:D
További ajánlott fórumok:
- 40 körül babát vállalók
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Babát vállalni ebben a világban?
- Mikor érdemes babát vállalni?
- Ki vállalt 3. gyereket ebben a vírus helyzetben? Akinek van 3 gyerkőce hogy bírja anyagilag lelkileg stb
- Félállású vállalkozóit szeretnék...mennyire kockázatos anyagilag?