Miért szemetek a férfiak? (beszélgetés)
Jajjj, az szerencsére még messze van.
Addig a teljesítményért kell, s ez esetben a "kell"-t belső viszatarthatatlan vágyként kell értelmezni.
háát, egy bizonyos koron túl..
:)
...most eszembe jutott, hogy a páromnak 3 havonta eszébe jut, hogy bókolnia kell, mert azt szeretik a nők, és olyankor bármilyen X éves ruhában vagyok, bepróbálkozik, hogy hátha eltalálja, hogy új, és megdicséri.
Engem sem, de szerintem legalább annyi nőt hallgatatt el, mint ahány férfi a farkával gondolkozik.
;)
azért néha meg kell dicsérni őket ezért a teljesítményért.
Miért?
Szemetek?
És mikor a nadrág dudorodmni kezd, az az ész felülkerekedése (mondhatni diadala), amit nekünk értékelni kell.
...éééés ekkor jön a mell(hossz) a sör, meccs, és haverok elé, s ím': újabb győzelem"
dehogyis tök egyszerű...a legtöbb nőnek virág, ékszer, néha egy bók az új frizire, és fél évig csend van.
jó, akkor szemetek és az agyukat a lábuk között hordják, fontossági sorrenben pedig mellhosszal győz a sör a meccs és a haverok.
Az a baj,nem értitek a sorok közt az iróniát! :)))
Ha azt mondom szemét egy férfi azt két okból mondom:1,mert tényleg az
2,mert valamit kell rá mondanom :)
A kapcsolatomban úgy tudok szenvedni, mint egy kutya. Sokszor úgy érzem, belefulladok. Pár napja kb. éjjeli 1től majdnem 4ig bőgtem, aztán találkoztam a párommal, hogy megmondjam, én mennyire nem érzem jól magam ebben, elegem van, és fejezzük be. Aztán lebeszélt úgy, hogy ki sem mondta "ne legyen vége".
A tegnapi éjjel "vidám" volt, a világ legboldogabb nőjeként szenderültem kielégült alvásba. És a pasik a farkukkal gondolkodnak... Erre csak annyit mondhatok, hogy jó, hogy van legalább egy közös nyelv köztünk :DD
Van szemét, és igazán rendes pasi is, mindkét félével találkoztam már.
Nők között ugyan úgy vannak olyanok akik nem becsülik a párjukat, és olyanok is, akik mindent megtennének érte.
További ajánlott fórumok:
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Homlokomra van írva, hogy dugjatok meg? Miért nem akarnak a férfiak kapcsolatot.
- Miert tudnak a ferfiak mindig mindent jobban?
- Miért idióták a férfiak?