Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Miért stagnálok már hónapok óta a fogyásban? fórum

Miért stagnálok már hónapok óta a fogyásban? (beszélgetés)

1 2
4. 3f54929e3a (válaszként erre: 3. - Kismanó86)
2011. aug. 16. 22:18
Hát mai reggeli: kenyérrel egy kis szalonna utána ettem egy narancsot. Ebédre rakott tésztát. Utána még egy gyümölcs és este ettem egy kis salátát. És egy órája még egy narancsot.
2011. aug. 16. 22:15

Szia!

Én kalóriát és CH-t számolok, úgy néz ki, ez működik. Leírnád, mit eszel mondjuk egy nap, hátha tudok segíteni.

2011. aug. 16. 22:14
Ja és mi a véleményetek a citrom diétáról, nemrég olvastam, hogy beindítja a fogyást.
2011. aug. 16. 22:08

Miért stagnálok már hónapok óta a fogyásban?

Szeretnék lefogyni legalább 10 kg-mot. Idén év elején kezdtem 69 kg-ról indultam most kb. 66-67 kg vagyok. Az igaz, hogy lassú fogyást ütemeztem be de nem gondoltam volna, hogy ilyen lassú lesz sajnos.

Amiket betartok az a napi min. fél óra mozgás ez általában futás vagy itthon tornázok zumba vagy Rubint Réka. Naponta többször eszem de minnél kisebb adagokat próbálok enni. Vacsorára csak salátát vagy gyümölcsöt eszem. A legtöbb fogyás naplóban ezeket olvastam és a legtöbb embernek sikerült ilyen módszerekkel fogynia akkor nekem miért nem sikerül? Ja és ami a legfontosabb igyekszem elhagyni a fehérlisztet fokozatosan és szinte egyáltalán nem eszem cukros dolgokat, szénhidrátot is csak minimálisan. Valaki nem tudna segíteni abban mi indíthatná be a fogyást szépen lassan? Nem akarom magam sanyargatni de le is akarok fogyni.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook