Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miért ragad oda a palacsintatészta a serpenyőhöz? fórum

Miért ragad oda a palacsintatészta a serpenyőhöz? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
2011. máj. 19. 21:21

hajszál pontosan tartsd be ezt a receptet (ez 20 pali)


[link]


és sima teflonban süsd, az elsőnél kell 2 csepp olaj a többinél nem..közepes fokozaton süsd:)

2011. máj. 19. 21:21

Ennek több oka is lehet.

1.Túl lágy a tészta.

2.régi a palacsinta sütőd.

3.Kevés az olaj a tésztában.

A cukor nem feltétlen gond.Én hetente van,hogy 3x is sütök.Vagyis "profi" palacsinta sütő vagyok.:)

A tej nem lehet gond.Még az is gond lehet,hogy kevés a tojás.Én egy liter tejhez 3,ha kicsik a tojások 4-et teszek.És finom liszttel csinálom.

Remélem segítettem.

2011. máj. 19. 21:21
Most sütjük. Cukrot keveset tettem bele. Mi is a teflonra gyanakszunk. Köszönöm az eddigi hozzászólásokat :)
7. de6dcdc43c (válaszként erre: 2. - Petka)
2011. máj. 19. 21:19
A tej miatt nem ragad le, viszont ha kevés cukrot tett bele, és olajozza rendesen-ennek ellenére totál rag, akkor a teflonrés ment tönkre...Igy régebben jártam már...
6. de6dcdc43c (válaszként erre: 1. - Beautykiss)
2011. máj. 19. 21:18

sok cukrot tettél bele, olajozd sűrűbben a serpenyőt...


Most csinálod?:DD

2011. máj. 19. 21:18
olaj.
2011. máj. 19. 21:17
Sok benne a cukor!
2011. máj. 19. 21:17
olaj?
2011. máj. 19. 21:17
Lehet hogy sok benne a tej.
2011. máj. 19. 21:16
Miért ragad oda a palacsintatészta a serpenyőhöz?
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook