Miért nem vállalod Önmagad? Miért "titkos" az adatlapod? (beszélgetés)
vicces lenne, ha az alapján kéne értékítéletet alkotni, hogy titkos vagy sem.
:)
A hülyék miatt...
2007 február óta vagyok fent, kaptam már hideget-meleget.
Az elején én is naív voltam.
Félek, hogy visszaélnének vele, főleg a képekkel!
Nem szeretném viszontlátni az arcom egy ....., a technika nagyot ugrott mostanában!
túl sok lenne a miértes kérdés: miért? miért most? eddig miért nem?
visszatérő
Az enyém csak félig titkos... Nem írok magamról, de képek vannak...
Először írtam magamról, őszintén, de rájöttem, nem igen "szokás" ez..., így hát a bemutatkozást letöröltem.
Ha valakit érdekel ki vagyok hol élek stb....
Kérdeze meg.
Hát rég jártam ezen az oldalon és nagyon meg vagyok lepődve azon, ami itt folyik!
Kedves Mumu49!
Neked az ég világon semmi közöd ahhoz, hogy én mit mondok a hivatalban vagy mit nem!
A hivatalban sem mondok mindent el magamról! Ott csak az adataimat, tudják és az arcomhoz nem mellékelem, hogy mennyit fogytam vagy milyen a szexuális identitásom és azt sem kötöm az orrukra, hogy gyakorlom-e a vallásom! Neked meg ahhoz nincs közöd, hogy hol lakom és attól sem leszel okosabb ha megtudod, hogy Gizinek vagy Terinek hívnak!
Azok az emberek akik teljesen kiadják magukat fogadják el, hogy a másik nem ennyire bátor!
Egyébként mikor belolvasták a tévében amit írtam... hát örültem, hogy nick nevem van és nem adtam ki magam.
Ne legyünk ennyire támadóak a másikkal szemben. Hol marad a tolerancia, elfogadás, megértés. Ha valaki dühöngeni vagy mocskolódni akar,keresse az erre kijelőlt oldalt, mert van ilyen!!
Ezt én is kérdezném attól aki regisztrálta magát,és nem szól semmihez csak az én adatlapomat nézegeti,meg azt,hogy mit írok.
Ez olyan gyerekes dolog:)))
Tiszta beszéd:DDD, de azért a tükröd nem hasad el ha belenézel?:D, mert csak akkor ronda egy ember,ha
tükörbe néz,az meg darabokra törik:D
További ajánlott fórumok:
- Tegyél ki te is fotót magadról az adatlapodra!
- Szerintetek igaz ez a Facebookon belül? Nézd meg, ki az a 10 ember aki leggyakrabban nézi az adatlapod
- Hogyan láthatja valaki a Facebookon Ausztráliából az adatlapodat?
- Látni ki nézi a Facebook adatlapod?
- SocialSUN Facebook, nézd meg kik látogatják az adatlapodat!
- Facebook-Kik látták az elmúlt 24h az adatlapodat?