Miért nem tudom feldolgozni már hogy jó 1 éve megcsaltak? (beszélgetés)
Ki hát!!!:))Nem vagy miért lennél??
akkor most kivagyok zárva :(
Benita bocsi pár sorral lejebb tiszta hülyeségeket írtam!!Elnéztem a neveket mert kaptam privi üzit msnre de nem tudom miért hittem azt hogy te írtad!Bocsika!!Írtam vissza!Válaszolj hogy mit gondolsz!!
Az üzidbe!Már meg írtam:)
ÉN IS MA voltam, azaz nekem házhoz jön a fodrász, végeredmény a naplómban
Mondok vmit!Vagyis meg írom privibe oké?
De mosolyogtam is :)) A múltunkkal nincs gond!Mert együtt megszenvedtünk az én szüleimmel és az ővéivel!Majd magunkkal mikor megtörtént az a bizonyos hogy lakva ismeri meg az ember a másikat!De ezt a rohadt egy évet átlépném vagy nem is tudom!
ez tök vagány!:)Amíg ezt le írtad nekem,nem érezted,hogy:Húú de jó is volt...
Suliba jártam és már látásból ismertük egymást a buszról!Majd egyik reggel a hátam mögé ült és megszolított de pehjére pont tetszettem valakinek és vele ültem együtt beszélgettünk!Majd rá 2hétre szakadt a hó és kielözte a másikat és elkisért a suliig!Azt mondta fázik a keze fogjam meg :) majd hogy fázik a szája!Így történt meg az első csók a suli előtt!
Hát ez aranyos....:)Milyen volt az első randi??
Mit is írjak!!Azt biztos hogy ha elküldtem volna megszakadt volna a szíve a fiáért!!Sokat beszélgetünk esténként a sötétbe (ne nevess) mert ő így érzi hogy jobban megtud nekem nyilni!Eddig ő tartotta magában az érzéseit most meg fordítva van!És sokszor sír nekem hogy vége lenne az életének ha nem szeretnék újra belé!Érzelmes, érzelgős nem sírja el magát éppen semmin sem de ha valaki beletapos a lelkébe azt ő is megjegyzi!
Húú!Ez gáz...De mit tudsz csinálni!?Inkább mesélj a jó tulajdonságairól!Milyen ő valójában?
Az biztos hogy nem esett messze a fájától!Az apja is megcsalta az anyát és a bátya is a feleségét!A sors velem is kibabrált!!
Vannak olyan dolgok amit jobb el titkolni:)De tényleg!!Az már csak védekezés a báttya"dolog!
Néha ;) jól esik hogy látom szenvedni!!De egy szemétláda vagyok!
Képzeld tudod kitöl félt a legjobban?A saját bátyától!Annak idején a bátyja nyomot nekem egy csókot és ezt hát a vita elkerülése érdekében kb 4év után mondtam el!!Igaz nem sokan tudják hogy mi is történt kettőnk között legalábbis úgy tudom!Hülye szokása van a testvérének hogy pusziljon meg bárkit nem fordítja a fejét egyáltalán az ember meg ilyenkor ott áll mellettünk hogy hova is sikeredik az a puszi!
Én úgy sajnálom.....te nem??Most őszintén:)
Nem voltam olyan szívtelen!Reggel volt még és hát nem ugrottam a nyakába ennyi volt a baja!Meg bebújt mellém és nem volt kedvem beszélgetni vele és nem esett jól neki!Most enyhére nem voltam szemét rendes voltam vele és láttam hogy nem is akar menni dolgozni majdnem sírt!Azt mondta tiszta kilátástalannak érzi ezt az egész helyzetet még mindig hogy nem tudom mit érzek!
És mi volt a reakciód??Ne legyél vele ennyire szigorú:)
Az én párom se szereti ha fodrász közelébe megyek!Jövőhét szombatra van is időpontom de egy 1cmt enged levágatni belőle!Nekem is a hátam közepéig ér már!
Semmi különös tegnap igen felhúztam magam meg amúgy sem voltam toppon és este puszi nélkül köszöntem el tőle!Reggel hozott egy szívet tenyérbe való kis marcipán!Aztán délben ideges lett és mondta hogy zavarja hogy nem tudja mi bajom van meg nem is örülök hogy meglepedt!Aztán morcos volt pedig nekem már semmi bajom nem volt!!
Nem nagy dolog:)Ma voltam fodrásznál!Tök jó lett a hajam... A fél hátamat be takarta már amikor...pedig mondtam a csajnak,hogy a hossza maradjon...és nem maradt...Ráadásul a férjemnek nem nagyon tetszik mert ő a hosszú hajamat szerette...óvatosan közölte is velem....na!de most már késő!Veled mizu??
Vagyok!!Elolvastam és nem tudok mit írni rá...
Mi történt?Most olvasom amit írtál egy kis türelmet kérnék pár sor van már hátra addig öntsd ki a szívedet!!Ide vagy privibe!!
Semmi különös!Kicsit szomorú vagyok:(
Én vagyok ha van valaki!!
További ajánlott fórumok: