Miért nem tud főzni a mai fiatalok többsége? (beszélgetés)
Ez viszont nem a mai fiatalok többsége halmazba tartozik.
45 évesen mai fiatal?
Akkor én 44 évesen méginkább az vagyok.
Egyébként azt nem értem, hogy miért zavar, ha fiatalabbnak képzeli magát valaki.
Ezt a problémát könnyen meg lehet oldani. Kis adagokat kell főzni, amiből ugye nem jut mindenkinek, így ha átmennek, akkor az 1 pohár üdítő vagy egy kávé és kész.
Nálunk ez így megy. Ha átugrok a bátyámhoz, akkor kávé, egy üdítő, ha éhes vagyok ehetek, de én az ritkán vagyok. Ha ő átjön szintén ez van, ha tudom előre, hogy jönnek hozzám, akkor készülök, de egyébként nem.
Az ilyenek jobb is, ha nem hívnak vissza, mert akkor jogos alapon kezdődne egy végeláthatatlan vendégesdi. Rá kell hagyni, esetleg közvetett módokon utalni, célozgatni rá, hogy kissé terhes a megjelenése :)
Amúgy váratlan vendég nálam csak egy pohár üdítőt kap :D
Ez kihasználás, és tényleg gusztustalan. Ugyanúgy, mintha állandóan kocsival fuvaroztatná magát, de nem jobban.
Az a pasi akinek a kaja az első tőlem nem lépne le, előbb rúgnám én ki.
Szerintem ez annyira nem vicces.
Mindenki magából indul ki...
Ha neked ebből áll a párkapcsolat, akkor hajrá!
Ne csak a rudit huzogasd, hanem főzz, moss, takaríts, nevelj gyereket és persze dolgozz is, hogy a családi bevétel elérje azt a szintet, amiből meg lehet élni.
Írtam itt már véleményt, de most megváltoztatom.
A mai fiatalok többsége, ha igaz, hogy a többsége, ne is tanuljon meg főzni! Van a főzésnél és a többi házimunkánál sokkal érdekesebb és élvezetes teendő is. És elég csak a rudi huzogatásra gondolni.
Tanuljon meg főzni az aki házikosztot akar enni! Ne várják el a pasik, hogy a nő csinálja, mert nem csak az ő dolguk!
Vagy ha elegük van az előbb említett tevékenységből a nőknek, akkor fogjanak egy jó könyvet és olvassanak vagy nézzenek TV-t.
Titti jól megmondta a tutit:DD
Így kell-csak kár ,hogy nem elég hangos-így nem hallják meg a fiatalok:OO
miért nem tudnak...mert lusta szarok...és nem is értem,hogy mi tökömet akarnak!!!!!!!!
álmodoznak....huzzátok ki a kezetek a biliből!!!!
ébresztő anyukám..nem csak a rudit kell huzogtani...hanem főzni is kell..és tanuljatok meg takarítani is!!!!
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor a nők többsége rögtön lek..vázza?
- Az emberek többsége miért fél a szellemektől? Állítólag nem bántanak senkit, igaz ez?
- A fiatalok miért nem szeretnek színházba járni?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Miért kell a tanult fiataloknak külföldön munkát keresni?
- Vajon miért nem hiszi el az emberek többsége, hogy vannak boldog emberek? Hogy valaki valóban elégedett az életével?