Miért nem tud főzni a mai fiatalok többsége? (beszélgetés)
Egy menü kb. mennyibe kerülhet? 7-800 ft?
egy átlag család pl. 2 gyerekkel az 2800-3200 ft körül. Egy vacsora a családnak. Mindez egy hónapon keresztül elég húzós. Egy bolognait 2300 ft- ból megfőzök vörösborral!:)
Az autóvezetés sem mumus mégis nagyon sokan nem mernek hozzákezdeni a tanfolyamhoz, mert azt gondolják sosem lesz biztonsági érzetük.
Nem ítélsz el senkit , de mégis megszólod és számodra nem ok.
Ha én nem ítélek el valamit, azt nem is teszem szóvá....
Krumplisaláta az jó!
Különösen, ha finoman elkészített hideg sülttel párosul! De ne legyünk maximalisták!:D:D:D:D
Többnyire azokról igen. Ma legalábbis egy ilyen nőt említettem meg.:)
Egyébként sütit se tudsz készíteni?:)
Azt nem tudom, csak azt, hogy a főzés nem egy mumus, nem is egy olyan dolog amit ne lehetne megtanulni.
de már sokszor kiemeltem csak úgy látom nem érted meg: NEM ÍTÉLEK EL SENKIT SEM MERT NEM TUD FŐZNI. remélem mostmár meglátod ezt is :D
Honnan tudod, hogy ezeknek az embereknek nem így a jobb?
Mert szerintem, ha ő vagy a párja nem érzenék magukat ebben a helyzetben jól már változtattak volna rajta.
Nálunk is felkerül minden szekrény a falra, attól, hogy mint az előbb írtam nem értek a szereléshez. Mégis tökéletesen érzem magam és nem is szeretnék ezen változtatni.
Egészségtelen kajákat főzöl? Ejnye :)
Krumplisaláta: majonéz: zsír, cukor, krumpli: szintén szénhidrát, a hagyma oké :)
ja és ha már egyszer kajáldák akkor nézzétek meg ezt : [link]
szívből ajánlom mindenkinek mert tanulságos. super size me.
ezzel csak azt akartam mondani, hogy aki akar az szakít időt, aki nem az meg kifogásokat keres.
de nem sértődtem meg vagy ilyesmi :)
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor a nők többsége rögtön lek..vázza?
- Az emberek többsége miért fél a szellemektől? Állítólag nem bántanak senkit, igaz ez?
- A fiatalok miért nem szeretnek színházba járni?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Miért kell a tanult fiataloknak külföldön munkát keresni?
- Vajon miért nem hiszi el az emberek többsége, hogy vannak boldog emberek? Hogy valaki valóban elégedett az életével?