Miért nem múlik a köhögésem? (beszélgetés)
A hagymatea jó, csak az íze szörnyű (szerintem)
Én gyógyítási célzattal ecetes lila hagymát ettem, majd eszembe jutott, hogy de hát fáj a torkom is, így bedobtam rá egy pohár cukros forró tejet.
Egy fokkal jobban is lettem. Csak az a szörnyű hascsikarás! Na, az nem hiányzott!!:P
Gyógyulást a fórum kiírójának!
Én pont így vagyok 2 hete -meg Anyám is-, azzal a különbséggel, hogy nem szedünk semmit sem.
Nagyon unom már én is, ráadásul a hangom sem az igazi. (nem mintha énekelni szeretnék:))
Na, ezt én is kipróbálom, mert már 3. hete kínlódok. Igaz, a fórumindító által leírt köhögés csak egy hete kezdődött, de már nagyon unom.
(Orvosnál nem voltam, mert azt mondtam, láz nélküli takonykórral minek menjek.)
kamilla tea cukornélkül ? vagy esetleg mézzel ?
kammilából nem a filtereset hanem a kimérőset ajánlom, na drágább de annál jobb
én ezt irom fel neked nem kell ide mindenféle kofic :)
a hasikád meg azért fáj a gyógyszerektől mert:
1. nem vagy gyógyszeres emberke és szokatlan a gyomrodnak
2. mikor mondtuk mi azt hogy a gyógyszer használ?
amiket felirtam neked hatnak, igaz fizetős, számoljunk csak:
kb: 1 kg méz: 1000ft ha vegyesizét veszel ha akácot akkor 2000 ft-tól 4-5 ezer ft is elmehet az ár :D
remélem segitettem :)
hihi
igen, a férjem is ezt szokta mondani:)
Nem is tudom, hogy mikor szedtem utóljára antibiotikumot. Valahogy Nekem sikerült pár éve megúsznom. De azt tudom, hogy penicilinérzékeny vagyok.)
Igazad lehet, talán tényleg csak a köptető miatt hörgök. Holnaptól nem szedek semmit, csak a calcimuscot.
Mindenkinek nagyon köszönöm! Jó pihenést!
értem
és ilyenkor mi a teendő? már semmi?
mert ilyen én is éreztem már
akkor van ott valami mégiscsak
az a baj, hogy ezeket a köptetőket sem lehet túl sokáig szedni, nem?
antibiotikumot beszedted, tehát az már nem gond, már kiköhögtél mindent a tüdőd az tiszta, hagyd el a köptetőt teljesen mert már nincs ott semmi, csak az szörcsög ami a gyógyszertől termelődő cucc meg a levegő
a köhögésed már reflex köhögés, megszokás, bár igy durván hangzik:) szóval aszmatikus allergiás, erre jó a calciumusc
jobbulást
Hm, nos en nem ertek ehhez sajnos, de probalj meg probiotikumot a szadban tartani minel tovabb, mielott lenyeled.
Ha kapszulas, akkor a kapszulabol ontsd a nyelvedre es lefekves elott is csinald ezt!
Immunerositesre nagy dozisu D3 vitamint erdemes bevetni.
Remelem gyorsan meggyogyulsz!
Prospan szirupot ajánlották a lándzsás helyett, de nem volt hatása.
Igen, mondhatjuk úgy is, hogy "húz a tüdőm". Még soha sem tapasztaltam ilyet. Vagy szárazon köhögtem, vagy hurutosan. Még olyan érzésem is van, mintha egy kis porszem ingerelne köhögésre.
Esetleg landzsas utifuszirup?
Ha otthon lennek, az szednek kopteto helyett. (Ha egyaltalan kell az neked)
Es tenyleg nem logikus egyszerre koptetot es kohogescsillapitot szedni.
Nem vagy allergias?
ja, jó
mert köptetőt éjszakára tilos
viszont ha szárazköhögésed van akkor kell az a köptető biztosan?
na, az pont jó:)))))
de tényleg, Nekem is ezek vannak itthon, ha lebetegednék akkor ezekhez tudnék csak nyúlni
igen a calcimusc jó
esetleg ha nem múlna akkor ilyen mellkasra kenhető kenőcsöt is próbálj beszerezni
probiotikumot szedsz?
Köszönöm!
Ez amúgy mire való? Soha nem tudtam, csak a kicsinek írta az orvos, mikor köhögött és náthás volt.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő múlva múlik el a tolerancia speeddel szemben?
- Teljesítsük célunkat!Menni fog, együtt biztosan, csak a kitartáson múlik :-)
- Az, hogy két ember találkozik, kölcsönösen egymásba szeretnek, az a szerencsén múlik, vagy a Sorson?
- Csupán ezen múlik?
- Erős száraz köhögésem van.Tudtok valamit ajánlani a gyógyszereken kívül?
- Rekedtség hetek óta, miért nem múlik?