Miért nem mondja el, hogy párt talált? (beszélgetés)
:DDDD
még a végén kiderül hogy komolyan gondolod :D
Szerintem ő inkább csak őszinteséget vár.Hogy a srác mondja el,hogy van valakije.
Meddig tartana a lány elé állni a fiúnak,és megbeszélni vele,hogy a testi jellegű kapcsolatuknak vége,ez és ez miatt?
Ha barátok,akkor őszinteségnek is lennie kell a kapcsolatukban.
Igen. De a fórumindítónál pont nem ez az alapszitu.
Volt egy ilyen kapcsolata, amitől ő többet is várt volna, aztán most meg a srácnak van valakije.
Erre írtam, hogy ha úgy viselkedek, mint egy qrva, nem szabad megsértődni, ha úgy használnak.
Ollóval gyere..
...mármint a szakállhoz.
Szó nincs róla, hogy sajnálnám tőle.
Csak nekem nehezen jön össze egybe az a világnézet, hogy komoly kapcsolatra vágyás meg az, hogy csak szex, ugyanabban a szituban.
:)
Már egy kicsit szakállas ez a poén,nem?
"Akinek van párja..."
...valakinek biztos.
Az én mércém szerint nem normális.
De engem azért zavar, hogy az általános mérce kezd nagyon alacsonyan lenni....:(
További ajánlott fórumok:
- Miért sértődnek meg a kövérek, ha azt mondja nekik valaki, hogy ne egyenek annyit?
- Miért mondják azt az emberek, hogy nem lehet férfi és nő között barátság? Mi az oka?
- Ki találta fel a hétfőt és a többiek miért hagyták?
- Miért nem találtok párt?
- Kisgyerekkel megözvegyültem. Nem akarok új párt keresni. Úgy érzem nincs kedvem, se időm erre. Sokan mondják, baj van velem. Igazuk van?
- Ismertek olyan párt, akik régóta ismerték egymást, de nem jöttek össze, ám évek múlva egymásra találtak?