Miért nem mondja el, hogy párt talált? (beszélgetés)
Nem értem ezt most.
Én arra mondtam,hogy te mondod az nem normális...én meg kontráztam hogy miért a házasságok egy része normális?
Az a normális részemről,ha olyan kapcsolat jön létre két ember között amitől több lesz, ami ad neki, amiben jól érzi magát...és ez számomra full mindegy milyen köntösbe van burkolva.A lényeg ezen van.És mivel neked nem volt ilyen viszonyod nem tudhatod mit tud adni egy ilyen időszakban egy ilyen kapcsolat.Így csak ítéleted lehet efelől.Csak mert tőled távol áll nem egyenlő avval,hogy negatív is.
És akkor minden ok?
Ha a szomszéd hülye, legyek én is az?:)
Az a baj, hogy az emberek mindig a könnyebb megoldás felé mennek, és nem veszik észre, hogy ezzel sokszor mennyit ártanak a másiknak...
Ez nem gyógyír arra.Legalább is nálam nem az volt.Amikor elváltam én utána két évig nem tudtam nyitni a szívemmel,de én két évig nem bírnám testi kapcsolat nélkül.Van ki bírja...Én ilyen vagyok,így kialakult egy ilyen.Én tudom függetleníteni a lelki igényemet a testitől,mikor érzelmeileg nem vagyok érintett.Nyilván mikor már nyitottá váltam az új kapcsolatra, akkor már más igényekkel kerestem a páromat.
De most csak magamról írtam.Szerintem sok nő azért is megy bele ilyen viszonyba,mert nagyon tetszik neki az adott férfi és nagyon vonzódik hozzá és talán reméli komolyabbá fordul.Ezt sok férfi tudja és ki is használja.
Elhiszem neked. Számomra ez nem megoldás, csak rosszabb lenne utána. Sose próbáltam, és így a férjem és a fiam mellől remélem, sose kell.
Nekem az a megdöbbentő, hogy manapság ez már telejesen elfogadott, pedig közel se "normális" az ilyen kapcsolat.
Álmodozol? ilyen gondolatok fordultak meg a fejedben,amit butaságnak gondolsz?:)
Megnyugtatlak,nem vágyom veled ilyesmire.
Nekem más dolgok fontosak.
Egyébként egyedülállóként lélekkel együtt is bele lehet menni ilyen kapcsolatba,hogy csak szex,szeretőség,ha ez mindkét fél igényeit kielégíti.
Más dolog,hogy vannak akik ilyesmire képtelenek.
Az "egészet" én úgy értettem, hogy adott időben az élete minden területét így éli. Nem úgy, hogy 0-tól 102 éves koráig!!
Azt én se szoktam érteni, ha valaki elmondja, hogy kb. mindig volt valakije, csak azért, hogy legyen, mert nem bírt egyedül lenni, ezért egyik kapcsolatból esett a másikba. És persze mind "komoly" volt.
De azt se tudom felfogni, hogy ha valaki sérült egy kapcsolatban, miért úgy gyógyítja magát, hogy lefekszik az első szembejövővel? Jó, erre van szüksége, ok, csak ez mit old meg? Ettől rájön, hol romlott el az előző kapcsolat?
Ezt tőled olvasni egy csöppet morbid,bocs hogy ezt írom.
Még mindíg nem tanultál a hibákból.
Ez nem így van,hogy valaki egész életét máshogy éli...
Ezek a kapcsolatok szerintem általában egy időszakra jellemző.Nem mindig nyitott ám az ember érzelmileg a nagy Ő-re ....nekem az furcsa amikor valaki kijön egy válásból ne adj isten hosszú kapcsolatból és máris benne van hopp a másik komoly kapcsolatba.Én soha nem tudtam így működni.Nekem voltak átmenti időszakok amikor nem vágytam érzelmileg megterhelő kapcsolatra,mert még képtelen voltam bele adni magam.
További ajánlott fórumok:
- Miért sértődnek meg a kövérek, ha azt mondja nekik valaki, hogy ne egyenek annyit?
- Miért mondják azt az emberek, hogy nem lehet férfi és nő között barátság? Mi az oka?
- Ki találta fel a hétfőt és a többiek miért hagyták?
- Miért nem találtok párt?
- Kisgyerekkel megözvegyültem. Nem akarok új párt keresni. Úgy érzem nincs kedvem, se időm erre. Sokan mondják, baj van velem. Igazuk van?
- Ismertek olyan párt, akik régóta ismerték egymást, de nem jöttek össze, ám évek múlva egymásra találtak?