Miért nem hízik a babám 3 hónaposan? Más is van így? Mit lehet tenni? (tudásbázis)
ha van boven tejd, es igeny szerint kinalod, akkor ne aggodj! vannak lassulasok a gyarapodasban.ha jokedelyu, elegedett es megvan a napi 5-6pisis es kakis pelus, akkor nem kell aggodni!
es szerintem bizz a gyermekorvosodban. ha nem bizol, akkor meg valts egy olyanra, akiben igen, ez fontos!!!!
most látom pont azt írtad ,amit kérezte..
ha nem kell neki és ennyit eszik akkor szerintem nincsen baj..
az anyatejes babák nem úgy híznak,mint a tápszeresek..az én keresztlányom is pont így volt..anyatejes baba volt és se sovány se kis dundi..pont jó.
Védőnő,gyerekdoki látta. Annyit mondtak biztos fogzik. 20 nap alatt 6 dekát hízott csak. Így néz ki a napunk: 04:00,07:00,10:00,13:00,16:00,18:00,20:30
90-100-at eszik egy evésre.
Védőnő? Gyerekorvos? Gyerekgasztrós?
Sajnos így, hogy fogalma sincs senkinek, hogy milyen rendszer szerint és mennyit eszik, nem fogja tudni senki megmondani, nálatok mitől van.
Mióta nem gyarapszik?? (1 napja, 1 hete, 1 hónapja...?) Azért ez is fontos kérdés...
További ajánlott fórumok:
- Hány hónaposan lehet vagy ajánlott levágni a picik haját?
- 9.5 hónaposan nem mászik a baba. Baj lehet?
- Hany honaposan lehet adni a babanak tojassargajat es sajtot?
- 10 hónaposan szeparációs félelem, szorongás, lehetséges?
- Hány hónaposan lehet gombát adni a babának? (pl. milánói makaróni, vagy gombával törlött hus)
- Okozhat az valami problémát, ha a babám 5 hónaposan stabilan ül és ma fel is állt kapaszkodva?