Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Miért nem értékelik a nők a "jófiúkat"? (beszélgetés)
Oh, de ize egy tema...
Egyszer mindenki a rosszfiukra panaszkodik, egyszer a jokra, a jofiuk a nokre... Nem hiszem, hogy a nok nem ertekelnek a jofiukat, valahol mindenkire annyi figyelem jut, amennyit megerdemel:)
Nekem nics más nick-em és erről nyugodtan megkérdezheted a moderátorokat is,hogy végre tisztázódjon a szitu.
a jófiú nem egyenlő azzal, h nincs személyisége.
De trombitás vagyok,mert zeneművészetit végeztem,de már nem abból élek.
Vagy tiszta melankólia :)
Pfff, képzeld már el milyen lenne?! :D
ez így helyes :D vagy legalábbis a normálisak, nem pedíg eggyiktől a másikhoz futok mert viszket a .....!
Nem akartam leírni a folytatást... :) de egyértelmű.
ui: az én jó fiúm már elkelt :D
Meg lehet fordítani a kérdést miért kell a jófiúknak rossz nő ? Miért nem rendes nőt választanak ?
:)
Jó ez a gondolat. Folymánya: Csak az ostobák nem értékelik a jófiúkat, ostobával meg nem kell kezdeni;)
Szerintem a többség pláne egy bizonyos számú csalódás után :)
Az intelligens nők igenis értékelik a jó fiúkat!!! !!!
Vagy ezen a nickeden nem trombitás vagy? Mert akkor bocs a plusz infóért! :-D
Ha a rózsaszín köd meg az újdonság varázsa elmúlik akkor szerintem már sok ha vki egész nap a másikon akar lógni napi 24 órába...
Abból indulok ki, amit magad szoktál írni.
Most mit is akarsz ezzel mondani?
:)Ott már biztosan elmúlt.
...meg a halakkal és a trombitával.
Konkrétan az egészre :))))
Semmi köze a valósághoz.
Ha szerelmes vagyok akkor igen is rátelepszem a másikra,mert csak vele akarok lenni oszt kész.
Konkrétan melyik részre gondolsz ?
Ember a bolygón nics akinek ne lennének önértékelési problémái.
Ahogy olvastam a cikket olyan érzésem volt mintha valami B kategóriás filmprodukciót vetett volna papírra az ember.
Az életszerűséget totálissan nélkülözi.
Közhelyek sokasága,szép szavakba csomagolva,mármint a cikk.
Minden inget magára vesz :)
Jó a cikk. Annyival egészíteném csak ki hogy van akinek pont ezekre az elrettentő példákra van szüksége : zsák a foltját így is megtalálhatja. Pl egy határozatlan gyámoltalan irányításra vágyó nő mellé tökéletes társ lehet a mindent jobban tudó irányító ffi is.Aztán vannak párok ahol a gügyögés is igény vagy az egész nap egymáson lógás is :) Sokfélék vagyunk. Az biztos hogy egy határozottabb önálló nőnek jobban kell a mozgástér.Ez a rendes ember meg tág fogalom :) Ki mit ért rajta.
További ajánlott fórumok: