Miért nem értékelik a nők a "jófiúkat"? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért nem értékelik a nők a "jófiúkat"?
Nincs is rossz fiú ,vagy jó fiú.Csak olyan van akinek kellünk,úgy igazából,szerelemmel,szeretettel hosszútávra ,családot alapítva ....,vagy sem .:))
Ha nem az igazi,akkor jófiúból is rossz fiú lesz ,a rosszból meg még rosszabb ,és a jó lányból is rossz lány lesz,a rosszból ..blablablabla:)))))))
Megengedném-e? Fura a kérdés megfogalmazása.
Nem örülnék neki, érdekelne, miért van erre igénye,és erősen gyanakodnék. A közös társaság nem zavar, ha kettesben járkálna el az nagyon. De felnőtt embernek hogy lehetne valamit megtiltani?
Ez a szavazás tökéletesen passzol a cikkhez :)
Megengednéd a barátodnak, hogy egy társaságban legyen, együtt járjon el egy lánnyal, akihez köze volt és a lány szereti? (név nélkül) Luck86, 2014-05-12 13:24
:)
Hmmm... nem kell a jófiú?
A többi topikban meg megy a bőgés, mert a kis tigris nem visz el sehová, már végigment a barátnőkön oda-vissza kétszer és amúgy sem lehet vele együtt élni, mert meg se hallgat, ráadásul otthon sem segít semmit... :DDDD.
Akkor; nincs más hátra! Le a jófiúkkal és - közkívánatra - kis tigriseket minden nőnek! :)))))
azt el is felejtettem hogy józanéletű meg hűséges.
Tehát akkor mondhatni tökéletes.
Nem értem én ezt,hogy miköze ennek a témához?
Két évig levoltam tiltva,mert nagy nagy pa...aszt voltam,de azthiszem akkor is ez volt a nick-em.
Jot nevettem a "hasznalat elott eldobando"-n:DDD
Amugy ha ez tenyleg igy van, akkor mi a helyzet azokkal a nokkel, akik allandoan hianyoljak az udvarlo ferfiakat, ugy egyebkent az udvarlast? Szoval ez a bekezdes valahogy kicsit olyan ellentmondasos lett. Nem is tudom, a nok szeretnek, hogy udvaroljanak nekik, csak nem mindig az teszi, akit ok szeretnenek, sajat maguk pedig nem akarnak ramozdulni a dologra, nem szeretik felfedezni ezt a "vadaszosztont":)))) Pedig mindegyikunkben igenis ott van.
Es nem mondanam, hogy a machok nem udvarolnak, inkabb az van, hogy nagyon is, a felenkebb "jofiuk" nem.