Miért nem értékelik a nők a "jófiúkat"? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért nem értékelik a nők a "jófiúkat"?
Egyszerűen csak nagyon-nagyon szerencsések voltatok, mert megtaláltátok egymást.
Sajnos ez nem mindenkinek sikerül.
Nem értem ezeket a fórumokat.
Miért ne értékelnék?
Tök hülyeség, komolyan.
Nemtom.Nekem most igazi "jófiúm" van.Imádom,hogy ilyen.Persze ha kéne...odasózna egyebeknek értem.:)
De alapvetően hihetetlenül klassz emberke.Nagyon is.
Szeretni kell.Szívből és igazán.Alapvetően senki nem tűri el a keménykedést.De nagyon lejön,ha törődésből van.
Bár azt kell mondjam,hogy a mostani kapcsolatom annyira harmónikus és nyugodt.Kell valami,amitől a jót hozzák ki egymásból.Ez a "vele minden más",igaz rám is.Vele én is más vagyok.Tiszta nyugi minden.Nekem is,neki is.Ki gondolta volna?Ki gondolta volna,hogy ez kell...
Asszem nincs szabály.Szeretni kell,ennyi.
Én is szerettem a férjemmel egy helyen dolgozni, de neki nem volt jó, más okok miatt. :)
Azt a részét ő is szerette, hogy közelvagyunk:))
Kinek mi a jó...Mert ugye...a csajok is kérdezhetnék:"Miért nem értékelik a pasik a "jónőket"? Na jó...akkor ez így most nem ugyanúgy hangzik...:DDD
De ami igaz,az igaz.Nagyon relatív az,hogy kinek mi a jó.És ha ez megvan...még mindig ott van még egy fontos szócska:"elég".Mert legyen elég jó.És ha te nekem elég jó vagy...akkor azt had döntsem el én és nem te.Hát például.
Csak nem Dew-i úrhoz van szerencsénk?
Bocsánat ha nem, csak hát ő is tökéletes volt, ráadásul zseniális költő.
Szerintem mindenki másra és másra vágyik.
Ezt annyira nem lehet behatárolni egy cikk-el. Ez nekem így egy társasmagány érzetét keltené. Plusz meg se élhetem ezt az érzést úgy egészségesen ahogy én szeretném. Akkor minek csináljam? Tény és való, hogy ha betegesen sok akkor az nem jó, de nekem imponál egy lánynál, ha csak velem akar lenni. Ez van. :-D
Vagyis inkább ott udvarolj, elég egy is ... :DD
Maradjunk a tárgynál:)
Sőt !
Jól is fog veled járni a jövőben is, sőt azon túl is.
Biztos, hogy számára főnyeremény vagy.
Szerinted aki annyira találkozni akar az exével, az engedélyt fog kérni? Mármint ha olyan a szándék...
:)
Na, ez az, végre! Igen, a többi topikban megy a sírás-rivás, hogy
1- A pasik "elnőiesedtek" (nem hinném)
2- Amelyik nem nőiesedett el, az meg olyan bunkó mint a föld...
Szóval semmi sem jó senkinek:DDD