Miért lököm el mikor szeretem? (beszélgetés)
Igaz. Úgy is lehet csonka...
Ezt nem csak csonka családban lehet tapasztalni!
2 ember is lehet család, meg 8 ember is lehet család, ha nem szeretik egymást, ez a vége!
Nem az a lényeg hányan vannak!
Ezzel nem vagy egyedül,sokan vannak így.Én általában menekülőre veszem,mert viszont bántani nem tudom,de a lényeg ugyanaz...Szerintem tréningelned kéne magad ezügyben,ha szükséges,akkor keress szaksegítséget.
Mert nem tanultál meg szeretni, nem kaptál elég szeretetet gyermekkorodban. Feltehetően csonka családban nőttél fel.
Ok, nem baj, még nincs veszve semmi. Kis változtatással, kedvességgel visszalehet fordítani a dolgot. Meséld el neki, hogy mit érzel, hogy féltél stb. de volt idõd gondolkodni és megbántad, most pedig adnál egy jó kis esélyt magatoknak :) Legalábbis én ezt tenném, úgy, hogy neki is jó legyen hallani a dolgokat és én se forduljak ki önmagamból se. Kívánom, hogy minden alakuljon jól. :)
Úgy érzem én is valami hasonlón megyek keresztül :S én leginkább attól félek hogy túl sok lesz a kötöttség, hogy nem tudok ezeknek megfelelni....nem is tudom megfogalmazni mit érzek valójában...mert én is úgy érzem hogy nagyon szeretek valakit, de folyton kikerülöm azokat a kérdéseket amik a kapcsolatról szólnának...megint kezdek egy falat építeni, amit nem kellene elkezdeni, mert abból nem lesz semmi jó :S
Meg igazából attól is félek, hogy mi is lesz ebből, hogy ő is ott fog átvágni ahol csak tud....tudom hogy hülyeség ebben gondolkodni, de akkor sem tudok elmenni mellette csak úgy...pedig tényleg úgy érzem hogy szeretem
Valószínű,hogy kaptál már 1-2 pofont,azért! De ne süllyedj bele az önsajnálatba,mert így éveket lehet elpocsékolni,ahelyett,hogy inkább megpróbálnál boldog lenni! Mert a szavaidból ítélve,arra vágysz Te is...
Neked kell változnod és változtatnod ,mert más nem lehet boldog helyetted!:)
nem tiltakozni, elfogadni :)
...a fórumcímben szereplő kérdésnek millió oka lehet! :)
A szeretet kimutatását viszont meg lehet tanulni, és meg kell tanulni. Hogyan lehet úgy egymás mellett lenni, élni, hogy a másik nem érzi a szeretetet, a törődést, a figyelmet?
Köszi :D vallom, hogy túl rövid ez a mocsok élet ahhoz, hogy ne próbálkozzunk s élvezkedjünk :D falni kell nagykanállal :)
Emberek boruljunk egymás nyakába,szeressük egymást :D Szépet írtál:)
Bátran szeress tes ia, engedd közel magadhoz. Még ha végül lesz is valami baj és fájdalom, megéri, mert sose lehet tudni...lehet, hogy pont szuper lesz, minden benne van a pakliban, de mindenképp meg kell próbálni, mert veszteni is jobb, mint úgy élni, hogy nem adtunk lehetõséget. Az élet, és a szerelm fõleg csupa megismerés, döntés, kockázat, de olyan gyönyörû pillanatokat tud adni, amik erõt adnak majd a rossz napokon is! Ne lökd el magadtól azt, akivel jól érezhetnéd magad! :)
Az ember mindig akkor jön rá mennyire szereti a másikat,mikor már nem lehet vele.Én is nagyon sokszor estem már ebbe a hiába.Nem szabad.
Nem rögtön a hibát kell keresni,inkább csak az okát!! :)
se magadban nem bízol, sem a másikban. előbb magadban keresd meg a hibát h miért v ien...család életed stb
Kicsit pozitívabban is gondolkodhatnál! Nem kell teljesen kimutatni,és akkor nem tudnak bolondot csinálni belőled!! De azért eltaszítani nem kellene,semmi kép!!
Kis hölgy! Hagyd hogy szeressenek, még ha fájni fog a végén és megsebeznek sokszázszor akkor is hagyd hogy szeressenek és szeress te is bátran...ezeket megkell élnünk, és fel kell állnunk belőle...elkerülhetetlen de azért a kis önfeledt tiszta szerelemért amit akkor érzünk amikor az imádott pasi átölelel és szólnak a szimfónikusok megéri...ne félj a fájdalomtól..az csak mellékhatás..és ha sokszor felálltál, megszereted magad téged is imádni fognak és nem leszel már sebezhető...csak szeress és hagyd hogy szeressenek.
De félek. És a jövőtől is. Szeretem az illetőt és mégjobban tudnám, de inkább eltaszítom mondván úgyse lesz ebből semmi jó! :(
Mert félsz a csalódástól! Nem??
Miért lököm el magamtól azt akit valójában szeretek? Miért erősebb az az érzés, hogy nem fognak szeretni, ha kimutatom az érzéseimet? Sebezhetőnek érzem magam. Szó szerint elküldöm azt akit szeretnék! :((
További ajánlott fórumok: