Miért ilyen bonyolultak a pasik? (beszélgetés)
Mi 24 evesek voltunk a ferjemmel mikor talalkoztunk, harom honap utan osszekoltoztunk es egy ev mulva osszehazasodtunk. Nem azt mondom hogy mindenkinek ilyen tempot kell diktalni, de mi egy het utan ereztuk hogy osszetartozunk.
A ferfiak nem bonyolultak, mindig tudjak hogy mit akarnak, csak szeretik megjatszani a bizonytalant.
Az!Tok egyetertek...
Meg azzal is aki azt irta, hgy a "leszoktato progi resze" :)
Tényleg ez a "túl jó vagy hozzám" csak egy duma, a leszoktató program egyik része. Az ilyenek csak szórakoznak és használják a nőt egy ideig, majd lapát jön, mert 2 esélyes... vagy ő maga előre tudja, hogy nem akar komolyabb, hosszútávúbb kapcsolatot, vagy csak pont veled nem akar.
Én is jártam így, elég kellemetlen volt, mert én is szerelmessé kezdtem válni, aztán kiderült a pasas csak örömmel használt egy ideig, mert látta bejövök neki, akkor kihasználja az alkalmat, hogy jókat kefélhessen... Ilyenkor jönnek a következő szlogenek: "túl gyerekes vagy hozzám", "nem vagyok kész komolyabb kapcsolatra", "túl jó vagy hozzám", "nekem ez túl gyors", "nekem ez így elég", vagy a "majd hívlak"... Szóval ez a leszoktató program része, amikor szép lassan majd ritkulnak a találkozások, de egy-két szexre még beveti magát, aztán tovább áll, új skalpért.
A férfiak többsége, főleg a "kis fiúk" ilyenek, sok 40 éves ilyen, szóval nem csak 18 évesen ilyenek a hímneműek egy része. De beszéld meg vele, kérdezd meg határozottan mit akar, és mi a célja, terve.
Aztán mondd meg neki neked mi az elképzelésed, mit akarsz, mit érzel. Na itt kiderül majd minden, igaz-e a fenti állításom, vagy sem.
Jobb ha megbeszéled vele mihamarabb, nehogy túl sokáig kihasználjon, nehogy téged érintsen rosszabbul. Szerintem... :)
Nem értem, hova nem haladtok?
Minden megvolt, nem? Vagy mit akarsz?
Vagy a szüleit nem ismered még, s ez hiányzik?
Komolyan; kezdesz szerelmes lenni??
A szex csak próbatétel volt?
Semmi bonyolult nincs ebben.
Több mint valószínű, hogy ez az ő részéről nem szerelem.
A "túl jó vagy hozzám" meg csak egy duma. Ezzel védi magát, nehogy valami komolyabbat képzelj be a kapcsolatotokba.
Szia, nem bonyolultak a pasik-férfiak, nem lehet általánosítani, egyszerűen működüknk, határozottan kell velünk bezsélni.
A te barátod esetében az a gond, hogy talán nincs felkészülve erre a kapcsolatra, és ha te jobban szereted őt mint ő téged, az gond, persze, hogy beszélj vele és kérdezd meg, hogy mi van, de szerintem ezt lehet érezni, és aki nincs tisztába vele, hogy mit akar a másiktól, az valójában nem is tudja mit is akar, vagyis szórakozik, .
További ajánlott fórumok:
- Miért bonyolítják sokan az így is bonyolult életüket?!
- Miért csak bonyolult kapcsolataim vannak?
- Miért ennyire bonyolult?
- Miért van az, ha bonyolult elkezdjük egyszerűsíteni, ha egyszerű elkezdjük bonyolítani?
- Miért mondják általában olyan dolgokra (is), hogy "józan paraszti ész elég hozzá" ami egyébként elég komplex bonyolult?
- Mennyire bonyolult ilyen hajszínt varázsolni?