Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről? (beszélgetés)
De minden újabb emberi kapcsolattal kicsit közelebb kerülnek saját magukhoz is... csak azt nem mondják meg nekik, hogy nem kell minden újonnan megismert férfival ágyba is bújni. :o(
öhöm... öhöm... hát ezzel is vitatkoznék! ;)))
Keresi az igazit, mikor ők sincsenek tisztába magukkal :S
Tapasztalat...nevelő vagyok! :)
Hát mert ti férfiak haladtok a korral,a nejeitek meg nemigazán.
Ez az igazság!
Értem ezt a fazon gyantára az újabb pózokra,sok nő nem hajlik,hogy újítson,sem arra nem veszi a fáradtságot,hogy szexeljen a még aktív férjével.
1. Nem is beszélgetnek elem (tisztelet a kivételnek)
2. áááá...neked magyarázzam? Zenélek... :DDD
[link]
ezek szerint mindenkinek más a környezete...:O))
erre felé a fiatalabbak rohangálnak ész nélkül kapcsolatokba és persze várják az igazit is
Mindig a hapsikat bántják! :(((
[link]
Pláne egy női portálon!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nemtom. A 2. mondatoddal azért vitatkoznék... talán... ha körülnézek az ismerősök között, és jól megszámolnám... háááát... ;))
Szerintem meg a fiatalok maradnának. Az idősebbek között inkább akadnak, akik félrelépnek, a fiatalok az örök szerelmet keresik a szép független szőke herceggel, a hűtlen típusú pasikat utálják... :-))
Nem akartam, hogy félreérthető legyen, hiszen ez egy korábbi hsz-ra reagáltam, még a fórum elején. ÉRTEM:O)
nem is gondoltam én komolyan és én is ezt appellálom hogy szerintem nincs sok különbség női és férfi hűtlenkedés közt mostanában.....régen a nők másak voltak mint most
:O)))))))))))
Tudom, én meg végülis a nagyközönségnek szántam, amit írtam, csak hozzád írtam .)
Gondoltam, hogy igy gondolod. Igen ez alap, igy van. A férfi habitusából eredendően poligám, mig a nő monogám.
biztos vagy benne hogy sok nő maradna?????
az idősebbek közül igen, de amúgy nem.....
öhömmmmm.... öhömmmmm.... ezen még gondolkodnom kell egy-két napot asszem.... :oDDDD
Még mindig jobb egyedül lenni mint sok hűtlen pasival kínlódni, nem?
Dehogy szidjuk... nézd már a szmájlikat is. :o))
A hűtlenek oldalán, kb. 3-szor annyi pasi...
... és mi lesz a hűségesek oldalán megmaradt sok nővel? Nekik milyen életet szántál?
Így van, csak meg kéne őket kímélni a hűtlenektől, azokat meg hagyni kéne nyugodtan hűtlenkedni. :-))
Nemnemnem!Dehogyis kiabálnék senkivel!Csak az a rossz,hogy csak a fiúkat boncoljuk,szidjuk,pedig a nők is magukba nézhetnének.Tisztelem a kivételeket!!!!!!!!!
És nem Neked szántam a dolgot,nem vagyok ám sértegetős fajta!:-)))))))))))))))
Csak egy megállapítást írtam be!!!!
Ezzel nem értek igy egyet,mondjuk attól függ: te melyik oldara mondanád a sok férfi , kevés nő???
A hűségeseknek elég az az izgalom, amit a párjuk a nyújt, a másik oldalon meg lennének "rosszlyányok". :-)))
... = ahol kevés a pasi, sok a nő.... ott a férfinak megint csak több felé kellene figyelni, hogy mindenki rendben legyen... tehát ismét csak ott lennénk, ahonnan indultunk. :o)))
Na!Ezaz.Így lenne a jó.....de sokmindentől meg lettem volna én is kímélve!!!
További ajánlott fórumok: