Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről? (beszélgetés)
Bocsika a kérdésért, de van olyan, amit megtennél? Mert szerintem már az is bántó, ha valaki a bnője mellett bámul egy csajt!
Nekem volt hennás,nagyon szép volt. A gyűrű tetováláson is gondolkodtam, de aztán nem lett.
Épp akartam mondani, hogy a tetkó megléte vagy nem léte, nem oszt, nem szoroz .... :o))))
és a ha mutatóujjon van és végigfut az alkarra a csukló felé, nem tudok megkérdezni senkit, csak téged!
Attól függ...ha gyűrűs akkor egyértelmű...ha nem akkor kérdezz meg egy tetováló művészt! :)
Már mint kézen?
Vagy a galamb féle? :DDD
Itt lép a képbe a tudatlanság :)
De beszélhetünk a hátul feliratos nadrágokról...hol is a felirat? :DDD
Ez van!Szeretek feltünősködni!!!!
:-)))))))))))))))))
A lényeg,hogy az uramnak nagyon bejön.....utcán nincs kinn a derekam.Én má öregasszony vagyok,még megfázna a vesém!!!!
Értem, és az gyűrű tetoválás????
Mondjuk ez is igaz... szimbólumok nagy általában... :o)
Ez van! A tetoválás, mint "művészet" nem azért lett kitalálva, mert marha jól mutat...mindennek jelentése van! :)
Nem vitatkozom... lehet... mondjuk tény hogy szexi, amikor kis vékony barnára sült leánykáknak kilóg a fenekük a nadrágból és ott a tetkó.. :o)) Szépnek látom, de nem az én értékeim szerint valónak :o)
Nem hiszem , hogy ezt jelentené! Ne máááár!
hah
én a tetoválós srác keze közül szaladtam ki
bacca meg
gyáva vagyok
Felkészült vagyok, mert vigyázok a kis csemetéimre?
De kérdezz meg egy profi tetoválót nyugodtan! :)
És ez nem pasi duma...tények! :)
Ezt honnét vetted? Pasik mindenre rá tudják fogni, hogy felhívás volt táncra... :o)
hohó
mi ez itten kérem szépen?
hát én pácskojum meg?
Felhívás táncra?
Ééééés csodálkoznak, hogy annyi a hűtlenség és a nemi erőszak! :S
Nekem nincs különösebb jelentése,minthogy rohadtjól néz ki vele a s...gem!!!!!Ennyi.
miiiiiiiiiiiiiit???????? :O))))
Azt ugye tudod mit jelent? Már, ha oda tetoválnak?
Nem vagy jó kislány... ejnye-bejnye! :DDD
Nekem nincs! ... egyébként nem értem miért :OO... annál sokkal nagyobb hülyeségeket is csináltam! :DDD
Nekem is van!Oszt akkó????????
:-)))))))))))))))
Java virtuális...ez van :S
... nem játszotta le a gépem... valami progit akar hozzá, és nem vagyok rendszergazda az itteni gépen. :o(
Régen is volt tetoválás csípőn, hátul nőknek...csak nem ennyire nyíltan! :DDD
További ajánlott fórumok: