Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről? (beszélgetés)
Persze ezzel tisztába vagyok, de gondolom egy felizgulást nem feltétlen követi egy félrement aktus, mocsok módon feltételezem a férfiakról, hogy agyuk is van, és azzal döntenek elsősorban.
:)
Spin, szerintem van különbség genetikailag és nem önigazolásból mondom.
Azt gondolom,hogy ha egy pasinak női meztelen képeket mutogatsz, akkor felizgul (bocsánat, ha vulgáris vagyok), egy nő ettől még nem ugyanúgy.
(ez a többségre értendő).
Az, hogy a pasiban genetikaliag ez történik, természetesen nem oldozza fel, hogy megtegye.
Ezért nem igazolás, csak nem árt, ha tisztában vagyunk vele, hogy mi zajlódik bennt.
Van egy lüke hasonlő példám. Az elefántoknak van a fülök mellett valami mirigy, ami amikor elkezd valami svas anyagot termelni, akkor megbolondul és életveszélyessé váliok. Sok haláleset volt már ebből.
Férfi és nő között sexuális izgalom kiváltásban van különbség. Pasiknak sokkal kevesebb feltétel elég az izgalomhoz.
Szerintem más az arány. Férfiakra jellemzőbb, hogy csak a látvány beindítja őket. Nőknél ez ritkább, mármint nem ugyanazt érzik.
Van különbség. Persze nem vagyok nő, de én így tudom. :O))))
Egy nő ugyanúgy megkívánhat egy másik férfit, mint egy pasi egy bomba nőt, csak maximum nem annyira látszik meg rajta :)))))
De attól még mindkét fél uralkodhat magán, az érzésein, az ösztönein, mindegy minek hívjuk.
hülyeség, önigazolásnak jól hangzik, maximum.
:)
Amit én gondolok, hogy hibázhatunk, mert még valamit nem tudunk, hogy hogyan helyes, de a következmények észrevételével rájöhetünk, hogy miért nem helyes.
Ha tanulunk belőle, egyre kevesebb kárt okozunk másokban, vagy magunkban.
Jobb, mint a sodródás, szerintem
Kezdem kapizsgálni, hogy miben hiszel.
Tegyünk meg mindent, ami éppen alakul és akkor lehet, hogy megtanulunk egy negatív érzést (lelkiismeret furdalás megcsalás miatt), vagy egy pozitívat (megbocsájtás, elengedés).
Érteni értem, de ez sodródást jelent és következetlenséget. Felelősség mentességet.
Mindeyg mit teszek, úgyis tanulok valamit.
Megverem a másik embert, de majd ebből is tanulok.
Minden oké, amit éppen tenni akarok.
NEM tetszik. Nem javaslom senkinek!
:O))))))
Valószínűleg oka van annak, hogy inkább a férfiakra gondolunk a megcsalással kapcsolatban.
Szerintem nem sztereótípia, mert jellemzőbb rájuk, a korábban leírtak miatt. (genetikai kód, ösztön, stb.)
Amúgy pedig ez a fórum a pasikat firtatja, de a nőknél is érdemes átgondolni, hogy miért, sok eltérő ok van és vannak azonosak is.
Ha igazán szeretik egymást, akkor nem csalják meg egymást, ha felelősségteljesen és empatikusan gondolkodnak.
Ha nem, akkor megcsalhatják, akit szeretnek.
Neked könnyebb.
Fata. Akkor ezt beszéljük meg:
SOKKAL KÖNNYEBB NEM MEGCSALNI A MÁSIKAT?
Ezt mondtad.
Ezekre érzem, hogy legtöbbször pont az ellenkezőjét jelented ki a tényeknek.
Ha könnyebb lenne, akkkor miért tennék meg olyan sokan.
Ne viccelj már.
Azzal egyetértek, hogy a férfiak genetikailag be vannak programozva a "magok szétszórására"
Ez ösztön funkció.
De mivel gondolkodó, mérlegelő lények is vagyunk, ezért vannak olyan férfiak, akik használják e funkciójukat és esetleg bemérve a következményeket, döntenek úgy, hogy hűségesek lesznek.
Aki pedig alapból nem akar minden nőt megfektetni, valószinüleg komplexusokban szenved. Mert az egészséges, izzig vérig férfiak igenis kívánják a nőket és minél többet:)
Felszínes dolgoknak tekintik az emberek azok megtapasztalását,amikről megtanítják,mit is kell megtapasztalnod.
Felszíneségnek azt tekintik,ha kívülről nem mutatod meg a mélyebb kiváncsiságodat.
Én is felszínes vagyok.:))
Szerintem ha egy pasi, vagy egy nő el tudja engedni a másikat, sőt el is engedi, nem birtokolja... de még is az övé és nem csalja meg. Ha két ember tud ilyet, akkor nem lesz hűtlenség semmi miatt. Ez a fehér holló esete, de mindenki azért tud rá egy-egy példát. Az ösztönök meg vannak. De azért annyiban különbözünk az állatoktól, még mi férfiak is, hogy nem engedjük át magunkat az ösztönök irányításának. Szép kis világ lenne, ha minden erekciónkat nemzési kísérlet követne függetlenül helytől, időtől. :)
Itt az emberi lélekről van szó és nem az ösztönökről. Amennyire tudom, az ember genetikailag nem monogám. Itt lép a képbe a psziché, sok ember sok psziché, sokféle gondolkodásmód.
Azért az tény, hogy egy hosszú kapcsolatban nehéz fent tartani az érdeklődést a másik iránt. Van akinek sikerül. De egyet értek azokkal, akik nem korlátozzák ezt le a férfiakra. Az egy rossz sztereotípia.
nadehát hűtlenségről van szó párkapcsolatok vonatkozásában nem?
jaértelek is mire leírtam a kérdést :)
Én azért fogalmaztam így mert ,nem csupán emberi kapcsolatokra értettem.
De sokan ebben éli ki ,ez irányú vágyaikat.
A fórumindító a férfiakra korlátozta a kérdést.
A genetikai ok egyértelmű: Azok a gének lesznek sikeresek amelyek hatékonyabban terjednek. Tehát a férfi evolúciós "érdeke" hogy minél szélesebb körben szétszórja a magját. Ez azon ösztönében nyilvánul meg, hogy meglát egy jó csajt, begerjed és nem bír ellenállni. :)
ezek felszínes dolgok szerintem...engem nem vonz a kaland és az a fajta változatosság sem, amit itt értetek....amúgy sem szerencsés általánosítani, ki ilyen, ki olyan, aztán még van egy csomó tényező, ami az ilyenséget vagy az olyanságot befolyásolja
az tény, hogy minden kapcsolat egyik legszebb időszaka az ismerkedési időszak...ez talán lehet vonzó, de ezt hajszolni felszínes örömökért
Egyszerre jó és rossz következtetés.:))
Azért nem BÍRUNK magunkkal,mert minden egyes embert vonz a kaland, a változatosság.
Így helyes....szerintem:)))
Egyet is értenék,ha nem a férfiakra ,hanem a genetikai,horoszkopikus adottságokra alapoztad volna,nemtől természetesen függetlenül.
:DDDDDDD
Én erre csak azt mondhatom,hogy az egyiknek lelkiismeretfurdalás megtanulására,a másiknak pedig a megbocsátás megtanulására volt szüksége,ha igazán szeretik egymást.
Ha nem ,akkor annak megtapasztalására,hogy elengedjék egymást..és így tovább...számtalan variáció létezik:))
Megmondom a Tutit. :)
(Az evolúciós okoktól most tekintsünk el)
Azért hűtlenek a férfiak, mert vonzza őket a kaland, a változatosság.
Ami leállíthatja őket: a kaland, a változatosság biztosítása. (vagy az sem :))
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Domináns férfiak - beszélgessünk erről!
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Mit gondolsz erről a hajról férfiakon?
- Bevallom, hogy úgy gondolom, hogy az igazán helyes pasik a hűtlenek!